Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İBRAHİM KARAGÜL İÇİN ÇARPICI İDDİA: GÖREVDEN ALINDI

Kulislerde Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül´ün Albayrak Holding´teki görevlerine son verildiği konuşuluyor.

İBRAHİM KARAGÜL İÇİN ÇARPICI İDDİA: GÖREVDEN ALINDI

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül´ün Albayrak Holding´teki görevlerinden alındığına yönelik çarpıcı iddialar var. 2012 yılının Temmuz ayından bu yana Yeni Şafak´ın Genel Yayın Yönetmeni olan Karagül´ün TV Net, Gerçek Hayat ve Derin Ekonomi dergilerinde sürdürdüğü görevlerinden alındığı konuşuluyor.

Odatv tarafından yapılan ve medya kulislerine dayandırılan bilgilere göre Albayrak Holding tasarrufuyla alınan bu karara ilişkin medyada henüz bir gerekçe yer almıyor. Karagül´ün Odatv tarafından yöneltilen görevden alındığına yönelik  soruya "İçerden size bilgi aktarıyorlar, hiç bir yorum yapmayacağım, haber kaynağınız neyse onlar yanıtlasınlar" şeklinde cevap verdiği kamuoyunun gündeminde.

Kararın ardından TV Net Dış Haberler Müdürü Hilal Güven Özbey ile Haber Müdür Yardımcısı Fatih Sadırlı´nın da görevlerinin sonlandırıldığı, gelen bilgiler arasında yer alıyor. Kulislere göre bu tarz görevden alma tasarruflarının Yeni Şafak´ın ardından AKP´ye yakın olan diğer gazetelere de sıçrayacağı konuşuluyor. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER