Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İBB adayı: ?Yıldırım. Savaşa Filan Girmedik, Seçime Gidiyoruz ?

Binali Yıldırım, partisinin söylemlerinin aksine yerel seçim için "Yani biz savaşa filan girmiş değiliz, seçime gidiyoruz. Seçim sürecinde de nihayetinde kendimizi anlatacağız, onlar da adaylarını anlatıyorlar. Bu gayet medeni bir durum" dedi. Kaynak: Bin

İBB adayı: ?Yıldırım. Savaşa Filan Girmedik, Seçime Gidiyoruz ?

AK Parti´nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, partisinin söylemlerinin aksine 31 Mart yerel seçimi için "Yani biz savaşa filan girmiş değiliz, seçime gidiyoruz. Seçim sürecinde de nihayetinde kendimizi anlatacağız, onlar da adaylarını anlatıyorlar. Bu gayet medeni bir durum" dedi.

Yıldırım, Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan´ın sorularını yanıtladı. Yıldırım´ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bugün Üsküdar´da sahildeki bütün siyasi partilerin stantlarını gezdiniz ve çiçek verdiniz. Bu da aslında siyasette çok özlediğimiz bir manzara...

Yani biz savaşa filan girmiş değiliz, seçime gidiyoruz. Seçim sürecinde de nihayetinde kendimizi anlatacağız, onlar da adaylarını anlatıyorlar. Bu gayet medeni bir durum? Bunların esasında hiç yadırganmaması gerekir diye düşünüyorum.

Yani bir normalleşme hepimize iyi mi gelecek?

Gayet tabii. Ne için kavga edeceğiz, paylaşacağımız çok şeyimiz var; ayrışacağımızsa çok az şey var. Üç günlük yalan dünya, neyi paylaşamıyoruz?

Belki çokça sorulmuştur ama? İlk anda İstanbul için bir acil eylem planınız mı, yoksa bir sorun sıralamanız mı var?

Sorun sıralaması zaten var, neye, nerde, nasıl başlayacağımızla alakalı detaylara çalışacağız; ama bütün bunlardan da önemlisi İstanbul´un sorunlarını çözerken İstanbul´da yaşayanların katılımıyla çözüm üreteceğiz. Tabiri caizse, önce bütün paydaşlardan bir brifing alacağız; bütün sivil toplum kuruluşlarından, kanaat önderlerinden, meslek gruplarından? Yani İstanbul´da yaşayan, İstanbul´un zorluklarını her gün hisseden tüm kesimlerle yakın bir bilgi alışverişinde bulunacağız. Onlardan bu anlamda brifing aldıktan sonra, kendi çalışma ekibimizle bunları değerlendirip öncelik sırasını bir daha gözden geçireceğiz.

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER