Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HUSİLERİN LİDERİNDEN KRİTİK AÇIKLAMA: ASLA TESLİM OLMAYACAĞIZ

Suudi Arabistan öncülüğündeki askeri koalisyonun saldırılarına dair konuşan Abdulmelik El-Husi, ?Biz asla teslim olmayacağız ama Yemen´e yönelik saldırı ve topraklarımızın işgalini sonlandıracak bir barışı da olumlu karşılıyoruz? dedi.

HUSİLERİN LİDERİNDEN KRİTİK AÇIKLAMA: ASLA TESLİM OLMAYACAĞIZ

Yemen´de Suudi Arabistan öncülüğündeki askeri koalisyonun saldırıları ile karşı karşıya olan Husilerin lideri Abdulmelik El-Husi, Yemen´deki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Tasnim´in aktardığına göre Suudi Arabistan öncülüğündeki Arap koalisyonunun saldırılarına değinen Abdulmelik el-Husi, ?ABD, Suudi Arabistan ve BAE işgal güçleri Yemen halkının varlığını yağmaladı. Zalim bir gücün bize hüküm sürmesine ya da Suudi Arabistan ile Birleşik Arap Emirlikleri´nin Yemen´e diz çöktürmesine izin vermeyeceğiz? dedi.

Suudi Arabistan ve koalisyonun Yemen´in batısındaki El-Hudeyde limanına odaklandığını belirten el-Husi, Suudi ve Birleşik Arap Emirlikleri´nin kuşatmayı arttırıp Yemen halkına baskı uygulamayı amaçladığını söyledi.

El-Husi, ?Bazıları sanki biz adil ve insaflı barış girişimlerini reddediyormuşuz gibi konuşuyor. Düşman bize siyasi, askeri, iktisadi ve basın yoluyla saldırıyor. Bizim de onlara bunun bedelini ağır olarak ödetmemiz gerekir? ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan Abdulmelik El-Husi açıklamalarında ?Biz asla teslim olmayacağız ama Yemen´e yönelik saldırı ve topraklarımızın işgalini sonlandıracak bir barışı da olumlu karşılıyoruz? dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER