Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

?HOCA BEN ONUN İÇİN ASILIYORUM?

Mahmut Toptaş- 19.04.2018

?HOCA BEN ONUN İÇİN ASILIYORUM?

Elmalar çiçeklendi, bahçeler bahar bayramı için süslendi. Arılar, çiçekleri öperek meyveye dönüştürüyorlar.

Ressam, ağacın resmini yaparak ünleniyor, fotoğrafçı çektiği fotoğrafla ödül kazanıyor, fizikçi daldan düşen elmanın yere düşme hızını, düştüğü yere etkisinin şiddetini hesaplıyor, kimyacı elmanın içindeki maddeleri ayrıştırıyor, hekim de hangi dertlere derman olduğunu söylüyor.

Bütün bunları yapanlar, ün kazanıyor, makam elde ediyor, köşeyi dönüyor.

Ama insanların çoğunluğu elmayı yaratanı hatırlatmamak için özel gayretler sarf ediyor.

Elmanın özellikleri konusunda bir oturum sağlandığında etkin makamda olanlardan biri, ?Elma, doğanın bize en değerli sunumudur? dedikten sonra aklından, ?Allah´ın ikramıdır? diye geçirenlerin de yobaz kalmaması için dilini tutuyor.

Nobel ödülü alan değerli ilim adamları, buldukları tabiat kanunlarını geliştirerek insanlığın işlerini kolaylaştırdıkları için takdire layıktırlar ama o kanunu koyanı neden gündem dışı bırakılır.

İnsanlık tarihi boyunca bir tek insanoğlu, tabiata bir tek kanun koyamadığı herkes tarafından biliniyor.

Kâinatı/evreni yaratan Allah´tır. Bütün tabiat kanunlarını koyan da odur.

Antoine Lavoisier (1743-1794) deneyleriyle, ?Var olan bir maddenin yok olmayacağını yoktan da hiçbir maddenin var olamayacağını? ispatlayan kanunu bulmuş.

Yani, Allah korusun yüz binlerce asırlık ağacın olduğu ormanda yangın olsa ve o ağaçlar yanıp bir avuç kül olsa dünyanın ağırlığında hiçbir eksilme olmazmış.

Dünyamız, Hazreti Adem ile Havva anamızla dönerken dünyanın tonu ne kadarsa 8 milyar insan bu dünya gemisine bindikten sonra da kilosu aynıymış.

Dünyayı yaratan, yaratılışından bu güne kadar yaşatan, sayısız tabiat kanunlarını düzenli devam ettiren Rabbimizin tabiat kanunlarından şikâyet eden bir tek ilim adamı duyulmamıştır.

Buna rağmen Nobel´de ödül verenler, o merasimde ?Allah? kelimesinin bir defa geçmesine izin vermemeye dikkat ediyorlar.

Tabiatı taksimde yaratıcının koyduğu kanunların devreye girmemesi için bütün güçlerini kullanıyorlar.

 

Çünkü Tabiatı yaratanın indirdiği kanunlar uygulamaya geçerse sömürgenlerin semirmesine zarar vereceğinden engelleri kaldırmak için Hazreti İsa´yı ortadan kaldırmaya teşebbüs etmişler, Zekeriya, Yahya aleyhisselamları şehit etmişler, sevgili peygamberimizi öldürmeye kalkmışlardır.

?Bunlar geçmişte oldu? demeyin.

Şu anda İslam âleminde hapsedilen, şehit edilen, hicrete zorlananların hepsi, kapitalist insanların zalim, acımasız kanunlarına karşı duran ilim adamlarıdırlar.

Merhum Seyyid Kutub, idam edileceği gün, yanına gönderilen hoca, ?Eşhedü ella ilahe illallah ve eşhedü enne Muhameden Abdühü ve Rasülühü, de?  dediğinde Seyyid Kutub, ?Hoca, ben onun manasını açıkladığım için asılıyorum? der.

Şu anda Suudi Arabistan yönetimi, Amerika´nın tam emrine girdiğini göstermek için, Seyyid Kutub´a ait bütün eserleri imha ediyor.



Anahtar Kelimeler: HOCA ONUN İÇİN ASILIYORUM

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz