Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Herkesin foyası açık ve net olarak ortaya çıkıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenboğa Havalimanı´ndan Yunanistan´a hareketi öncesinde işçilere hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı´ndan Yunanistan´a hareket etti. Erdoğan yolculuğu öncesi vatandaşlara hitap etti. Erdoğan´ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Sayın Trump´ın neye yaranmank istediğini anlamak mümkün değil!

Amerika başkanı, aslında BM 1980 kararını falan adeta hiçe saymıştır. Bugüne kadar Amerika ve İsrail´den başka dünyada hiçbir ülkenin 1980 BM kararının dışında, ona aykırı bir adımı olmamıştır. Sadece bu iki ülke burada bu şekilde direnmiştir. Sayın Trump´ın neye yaranmak istediğini anlamak mümkün değil. Kudüs, Müslümanların, Hıristiyanların ve kısmi olarak da Musevilerin adeta ibadetgahı olarak görülmüştür bugüne kadar. Ağırlıklı olarak Müslümanların ilk kıblegahıdır. İlk kıblemizdir bizim Mescid-i Aksa. Böyle bir adımı atmak dünyada özellikle bu bölgeyi ateş çemberinin içine atmaktır. Ey Trump sen yapmak istiyorsun? Siyasi liderler karıştırmak için değil, barıştırmak için olurlar. Şu anda sayın Trump´ın bu açıklamaları mikser görevi görmeye yöneliktir. Karıştırmaya yöneliktir, barıştırmaya değil. Çarşamba günü İİT dönem başkanı olarak tüm üyeleri İstanbul´da toparlayacağız. Bunun yanında telefonlarla görüşmelerimi sürdürüyorum.

Bazı etkinliklerin planlama çalışması yapılıyor

Herkesin foyası açık ve net olarak ortaya çıkıyor. Çarşamba günü Kudüs ile ilgili İİT Liderler Zirvesi İstanbul´da toplanacak bazı etkinliklerin planlama çalışması yapılıyor. Burada durmak yok.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER