Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Herkes Teröre Karşı İse Bu Caniler Nasıl Besleniyor?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında İslam dünyasının içinde bulunduğu durumu net ifadelerle dile getirdi. İslam dünyasının saltanat yarışı içinde olduğunu ve terörün İslam´la anılmasında Batı´nın işine geldiğini dile getirdi.

Herkes Teröre Karşı İse Bu Caniler Nasıl Besleniyor?

Peygamber Efendimiz´in (sav) doğum günü olan ve Mevlid Kandilini kutlayarak konuşmasına başlayan Bahçeli, Peygamber Efendimiz´in adaleti önemsediğini ancak bugün zulüm ve zilletin her yeri sardığına işaret etti.

Bahçeli´nin konuşmasından satır başları şöyle:

İslam ülkeleri bugün kan ve gözyaşı içerisindedir. İslam, bugün maalesef terörle anılmaktadır. Bu korkunç bir iftiradır.

İslam coğrafyası terörle teslim alınmak isteniyor. Emperyalistler bu coğrafyalara sahip olabilmek için türlü oyunlar düzenlemektedir. Ortadoğu´daki kavganın temelinde paylaşım kavgası vardır. İnsanlar çeşitli bahanelerle istismar edilmektedir. İstenen Batı´nın nüfuz alanlarının genişletilmesidir...

Terör örgütleri imar edilmekte, kullanılmakta, kan dökülmektedir. Husumetlerin kaynağında emperyalist vandallık bulunmaktadır. İslam ülkeleri ise adeta sessizliğe gömülmüştür. Çünkü bu ülkelerin liderleri saltanat kavgasındadır.

 

Herkes teröre karşıysa bu caniler nasıl yaşayabiliyor. Terör örgütleri ağır silahları nereden, kimlerin gözetiminde almışlardır. Yanı başımızdaki teröristlere silah yardımı yapan mihrakları nereye koyacağız?

Yoksulluk İslam ülkelerine sinmiştir. Yolsuzluk İslam ülkelerine demir atmıştır. Bir yanda haksız kazanç sağlanmış israf ve harama batmış elit bir tabaka. Bir yanda bir helal rızık için çabalayan milyonlar...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER