Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hep birlikte yeni adımlar atma kararları alan

Maaşları Kesilen Eski Esirler Seslerini Yükseltiyor

Hep birlikte yeni adımlar atma kararları alan

Filistin Enformasyon Merkezi'nden
Abbas yönetimi tarafından maaşları kesilen ve bütün hakları ellerinden alınan eski esirler haklarını geri almak için hep birlikte yeni adımlar atacaklarını duyurdular. 

Maaşları kesilenlerin bugün (9 Aralık Pazartesi) akşam yayınladıkları, hep birlikte imzaladıkları ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne de ulaşan bildirilerinde şu ifadelere yer verildi: "İki yıldan beri biz, yasaların ve ulusal geleneklerin tekeffül ettiği, Filistin Yönetimi Başkanının da kesinleştirdiği maaşlarımızın kesilmesi sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Bizim maaşlarımız tamamen kesilmiştir ve biz 37 kişiden oluşmaktayız."

Bildiriye imza atanlar yaklaşık altı ay önce bu problemin iki ay içinde çözüleceği konusunda kendilerine söz verildiğini ancak aradan geçen altı ay içinde hiçbir ilerleme kaydedilemediğini ve problemin çözülmediğini dile getirdiler. 

Bildiride hayatlarının en verimli dönemlerini işgal zindanlarında geçiren ve ömürlerinin en kıymetli zamanlarını vatanın özgürlüğü uğrunda harcayan esirlerin maaşlarının yüzde yüz oranında iade edilmesi gerektiği dile getirildi. 


 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Anahtar Kelimeler: birlikte adımlar kararları

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER