Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HENİYYE: RAMAZAN AYI KASSAM VE DİRENİŞİN KAHRAMANLIKLARINA ŞAHİT OLACAK

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Ramazan ayının Siyonist işgal ordusunun en son başlattığı savaşta Gazze´yi yiğitçe savunan Kassam Tugayları ile direniş güçlerinin kahramanca eylemlerine şahit olacağını söyled

HENİYYE: RAMAZAN AYI KASSAM VE DİRENİŞİN KAHRAMANLIKLARINA ŞAHİT OLACAK

HENİYYE: RAMAZAN AYI KASSAM VE DİRENİŞİN KAHRAMANLIKLARINA ŞAHİT OLACAK

 

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Ramazan ayının Siyonist işgal ordusunun en son başlattığı savaşta Gazze´yi yiğitçe savunan Kassam Tugayları ile direniş güçlerinin kahramanca eylemlerine şahit olacağını söyledi.

Heniyye dün (30 Haziran Salı) gece Gazze´nin Rafah şehrinde kıldığı teravih namazının ardından yaptığı açıklamada, geçen yıl Gazze´ye karşı savaş kararını alanların şimdi Hamas´a ve Gazze´ye açılmak istediklerini belirtti.

Gazze halkına moral vererek ?size müjde veriyorum, Allah´ın izniyle yakında sıkıntılar bitecek. Önümüzdeki dönem Gazze´de direnen insanlar için hayırlı olacaktır? diyen Heniyye,  genelde Filistin direnişinin özelde ise Kassam Tugayları´nın geçen yıl meydana gelen Yenilmiş Ekin Savaşı öncesiyle kıyaslandığında bugün daha güçlü ve daha hazırlıklı olduğunu söyledi.

Dün Ramallah - El-Halil şehirleri arasında yer alan Siyonist yerleşkeye yakın bölgede Siyonistlere yönelik yapılan eylemde 1 Siyonist asker hayatını kaybetti, 3´ü de yaralandı. Eylemi Kassam Tugayları´na bağlı birimler üstlendi. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER