Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HDP´li Urfa belediye başkan adayları seçimden çekildi

Urfa´da HDP´nin Büyükşehir, Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayları, Saadet Partisi adaylarını destekleme kararı aldı.

HDP´li Urfa belediye başkan adayları seçimden çekildi

Urfa´da HDP´nin Büyükşehir, Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayları, Saadet Partisi adaylarını destekleme kararı aldı.

HDP Urfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hidayet Enmek, parti olarak 31 Mart´taki yerel seçimlerde strateji değişikliğine gittiklerini açıkladı.

Urfa´da, HDP´nin büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adayları, SP lehine adaylıktan çekildi. 

HDP´nin, İl Seçim Kurulu´na, Urfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bildirdiği Hidayet Enmek, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, parti olarak 31 Mart´taki yerel seçimlerde strateji değişikliğine gittiklerini belirtti.

HDP´Lİ 4 ADAY ÇEKİLDİ

Urfa´da oluşan toplumsal muhalefete destek sunacaklarını dile getiren Enmek, şunları kaydetti:

"Özelikle Urfa halkının umudunu büyütmek ve geliştirmek adına toplumsal muhalefete güç ve anlam katmak istiyoruz. Urfa´da toplumun desteğini gören Sabahattin Cevheri´ye biz de parti olarak destek sunacağımızı duyuruyoruz. Karaköprü Belediye Başkan Adayımız Rıdvan Yavuz, Eyyübiye Belediye Başkan Adayımız Mahmut Memitanlı, Haliliye Belediye Başkan Adayımız Mehmet Şerif Bendaş ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, ben Hidayet Enmek, Urfa halkı için, Şanlıurfa´nın kazanması için Sabahattin Cevheri lehine adaylıktan çekiliyoruz."

SP İL BAŞKANI´NDAN TEŞEKKÜR

Saadet Partisi Urfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, yaptığı açıklamada, HDP´nin büyükşehir ve merkez ilçelerde, SP´li adayları destekleyeceğini söyledi.

Yanmaz, adaylarına desteklerinden dolayı HDP´ye teşekkür etti. SP, Büyükşehir Belediye Başkanlığına Sabahattin Cevheri´yi, Eyyübiye Belediye Başkanlığına Halil Yiğit´i, Haliliye Belediye Başkanlığına Mustafa Hekimoğlu´nu, Karaköprü Belediye Başkanlığına da Essum Aslan´ı aday göstermişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER