Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hannover 96 teknik direktör Breitenreiter´in görevine son verdi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hannover 96, teknik direktör Andre Breitenreiter´in görevine son verdi.

Hannover 96 teknik direktör Breitenreiter´in görevine son verdi

Alman kulübünden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Martin Kind ve menajer Horst Heldt´in, takımın son aylardaki sportif gelişimini ve dün Borussia Dortmund´a karşı alınan 5-1´lik mağlubiyeti değerlendirdiği, değerlendirmenin sonucunda Breitenreiter´in görevine son verilmesi kararının alındığı belirtildi. 

Açıklamada, Breitenreiter´in yardımcısı Volkan Bulut´un da görevine son verildiği kaydedildi.

Kulübün açıklamasında görüşlerine yer verilen Horst Heldt, bu kararı zor aldıklarını belirterek, Breitenreiter ve Bulut´a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Breitenreiter ve ekibinin takımın başarılı olması için elinden geleni yaptığını, ancak başarının yakalanamadığını ifade eden Heldt, hedeflerinin gelecek yıl da Bundesliga´da yer almak olduğunu aktardı.

Açıklamada ayrıca, Breitenreiter´in yerine kimin getirileceğine en kısa sürede karar verileceği belirtildi.

Hannover 96´nın 2. Lig´de mücadele ettiği 2017´nin mart ayında takımın başına getirilen Breitenreiter, 2016-2017 sezonunun sonunda yeşil-siyahlı takımla Bundesliga´ya yükselme sevinci yaşamıştı.

2017-2018´i Bundesliga´da 13. sırada tamamlayan Hannover 96, bu sezon ise 2 galibiyet ve 5 beraberlik sonrası 11 puanla 17. basamakta bulunuyor.

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER