Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hamza Yusuf konusunda uyardı! Kazın ayağı hiç de öyle değil!

Milli Gazete yazarı Ömer Adil, Hamza Yusuf üzerinden yürütülen küresel operasyona Milli Gazete'nin düşmediğini belirten bir yazı kaleme aldı.

Hamza Yusuf konusunda uyardı! Kazın ayağı hiç de öyle değil!

Milli Gazete yazarı Ömer Adil, Müslüman Başbakan diye pazarlanan Pakistan asıllı Hamza Yusuf'un sapkınlığı normal karşılamanın ötesi geçtiğini, daha ileri giderek destek verdiğini vurguladı.

Ömer Adil şöyle devam etti:

"Yusuf, LGBT lobisinin desteği ile seçildi çünkü rakibi Kate Forbes, ilginç bir şekilde kendi inançları çerçevesinde 'dini ve vicdani' sebeplerle eşcinsel evliliğe karşı olduğunu açıklamıştı ve seçimi kaybetti. Yusuf, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada 'herkes için eşitlikten yana olduğunu' ifade ederken, eşcinsel evliliği açıkça savunmuş ve eşcinseller için cinsiyet konusunda hukuki reformlar yapılması gerektiğini ifade etmişti. Açık bir LGBT destekçisi olarak öne çıkan Yusuf, 'eşcinsel evliliği günah olarak görmediğini' de kaydetmişti. Başbakan Yusuf, bu kararını gizleme ihtiyacı duymamış, hatta seçim çalışmaları boyunca LGBT’lilere özgürlük vaadinde bulunmuştu."

Ömer Adil, Milli Gazete'nin ulusal basındaki diğer gazetelerden ve "bizim mahalle" diye anılanlardan farkının Hamza Yusuf üzerinden yürütülen LGBT ile barışık Müslümanlık operasyonuna düşmemesi olduğunu paylaştığı gazete küpürleriyle gösterdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz