Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hamas'tan el-Fetih Yönetimi'ne "siyasi tutuklamalar" tepkisi: Filistin halkının birliğine darbe vuruyor

Hamas, el-Fetih Yönetimi'ne bağlı güvenlik birimlerinin Batı Şeria'da gerçekleştirdiği siyasi tutuklamaların Filistin halkının birliğine ve direnişine darbe vurduğunu belirtti.

Hamas

İslami Direniş Hareketi ( Hamas) liderlerinden Hüseyin Ebu Kuveyk, el-Fetih Yönetimi'ne bağlı güvenlik birimlerinin Batı Şeria'da gerçekleştirdiği siyasi tutuklamaların Filistin halkının birliğine ve direnişine darbe vurduğunu söyledi.

Ebu Kuveyk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, el-Fetih Yönetimi güvenlik güçlerinin Batı Şeria'da Hamas üyelerini hedef alan benzeri görülmemiş bir saldırı gerçekleştirdiğini, siyasi tutuklamalarla güvenlik konusunda siyonist işgal rejiminin güvenilir bir ortağı olduğunu ispat etmeye çalıştığını bildirdi.

El-Fetih Yönetimi güvenlik güçlerinin her geçen gün artan ihlallerinin Şarm Eş-Şeyh'te düzenlenen toplantının sonuçlarından olduğuna işaret eden Ebu Kuveyk, Filistin halkının söz konusu toplantıdan daha çok bölünmüşlükten ve güvenlik güçlerinin baskılarını yoğunlaştırmasından başka bir şey elde etmediğine dikkat çekti.

El-Fetih Yönetimi'nden Filistin halkına, değerlerine, inancına zarar veren siyasi tutuklamalardan vazgeçmesini isteyen Ebu Kuveyk, el-Fetih Yönetimi güvenlik güçlerinin yaptığının işgalden mustarip Filistin halkını sırtından bıçaklamak olduğunu belirtti.

İşgal rejimini Filistinli kadın ve çocukları katlettiğini, kutsal mekânlara baskın düzenlediğini, Filistinlilerin topraklarına el koyarak üzerinde Yahudi yerleşkeleri inşa ettiğini söyleyen Ebu Kuveyk, işgalcilerin cinayetlerinin vatansever güçlerin birlik ve beraberliğini gerektirdiğini ifade etti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER