Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hamas´tan Erdoğan´ın Kudüs konusundaki duruşuna övgü

Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Kudüs konusundaki tavri hakkında, "Bu duruş, Türkiye yönetiminin ve asil Türk milletinin Filistin davasına desteğini temsil eden seçkin bir duruştur." dedi.

Hamas´tan Erdoğan´ın Kudüs konusundaki duruşuna övgü

Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ABD´nin büyükelçiliğini Kudüs´e taşıma planı karşısındaki duruşundan övgüyle söz etti.

"Bu duruş, Türkiye yönetiminin ve asil Türk milletinin Filistin davasına desteğini temsil eden seçkin bir duruştur." diyen Ebu Zuhri, ABD´nin söz konusu adımının çok tehlikeli olduğunu ve Müslümanların inançları ve kutsallarının hedef alındığının göstergesi olduğunu söyledi.

Arap ve İslam alemine çağrı

Bütün Arap ve İslam alemini ABD´nin söz konusu adımına karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın duruşuna benzer bir tutuma davet eden Ebu Zuhri, Türk milletini, partileri ve tüm dünyadaki Müslümanları her yerde ABD´nin tehditlerine karşı tepkilerini ortaya koymaya çağırdı.

Ebu Zuhri ayrıca, gelecek cumanın, "Müslümanların kutsallarına zarar verecek dereceye ulaşan ABD politikalarına karşı öfke cuması" olması çağrısında bulundu.

Trump´ın telefon trafiği

ABD Başkanı Trump´ın bugün Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Ürdün Kralı Abdullah ile telefon görüşmesi yaparak, ABD´nin Tel Aviv´deki büyükelçiliğini Kudüs´e taşıma ve Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanıma planını dile getirdiği bildirilmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER