Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Haluk Levent, ‘çok önemli’ dediği açıklamayı neden yapmadı?

Kulis bilgilerine göre Devlet Bahçeli’nin grup toplantısındaki konuşmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haluk Levent’i aradı.

Haluk Levent, ‘çok önemli’ dediği açıklamayı neden yapmadı?

serbestiyet.com’dan Mustafa Ali Aykl’un , “konu ile ilgili” haberi…

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede faaliyet gösteren ve yardım toplayan çeşitli STK’lar iktidara yakın medya organlarında hedef haline getirildi.

Bu süreçte adı en fazla gündemde olan Haluk Levent sık sık açıklama yapmak ve devlet kuruluşları ile koordineli şekilde çalıştıklarını ifade etmek zorunda kaldı.

Haluk Levent’le birlikte yardım kampanyasını sürdüren BaBaLa TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur, Levent’i hedef alan kampanyanın çelişkisine dikkat çekebilmek amacıyla onun deprem bölgesinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüğü bir videoyu yayımladı.

Haluk Levent de bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

“10 dakikada bir askeri helikopterle askerler geliyor. Ayrıca 40’a yakın STK ve yüzlerce iş insanının yolladığı araç gereçler de mevcut. Hakkaniyetli olalım. Bu kadar insan emek veriyor burda. Her konuda ‘Ahbap yapıyor’ demek doğru değil, hiç değil! Lütfen insan emeğini es geçmeyelim



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER