Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Halid Meşal: Karadavi'nin vefatı Filistin, Kudüs ve Mescid-i Aksa davası için büyük bir kayıptır

Allame Yusuf El-Karadavi'nin cenaze törenine katılan HAMAS Yurt Dışı Teşkilat Başkanı Halid Meşal, Karadavi'nin vefatının Filistin, Kudüs ve Mescid-i Aksa davası için büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

Halid Meşal: Karadavi

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen ve büyük bir kalabalığın yer aldığı cenaze törenine HAMAS yönetiminden de önemli isimler katıldı.

Cenaze merasiminde yaptığı konuşmada ilim ve direnişe destek amacıyla ektiği tohumların bir gün Filistin topraklarının işgalden kurtarılması suretiyle mutlaka meyve vereceğini dile getiren HAMAS Yurt Dışı Teşkilat Başkanı Halid Meşal, şunları kaydetti:

"O bütün hayatını Allah yolunda harcadı ve çok farklı alanlarda önderlik yaptı. Şeyh Karadavi ile yaklaşık 40 yıldan beri tanışıyorum. O sadece kendi oğulları ve kızlarının babası değildi, bilakis herkesin babasıydı, ben ve benimle aynı kuşakta olanların. Biz onun kendisinden ders almakla iftihar eden öğrencileriyiz. İlmin, orta yolun ve itidalin prensiplerini öğretiyordu. Vefatı Filistin, Kudüs ve Mescid-i Aksa davası için büyük bir kayıptır.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER