Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

HAK, ADALET VE KARDEŞLİK KONFERANSI YARIN DİYARBAKIR’DA

Bünyamin Güler'in Haberi; Toplantı öncesi hazırlıklar tamamlandı

HAK, ADALET VE KARDEŞLİK KONFERANSI YARIN DİYARBAKIR’DA

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün başkanlığındaki Milli Görüşçü Kuruluşlar, sahabeler şehri Diyarbakır’da Hak, Adalet ve Kardeşlik Konferansları’nın 12’ncisini yarın saat 19:30’da DBB Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün başkanlığındaki Milli Görüşçü Kuruluşlar, sahabeler şehri Diyarbakır’da Hak, Adalet ve Kardeşlik Konferansları’nın 12’ncisini gerçekleştiriyor. Güneydoğu’nun önde gelen kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılacağı konferansa, hak ve adalet merkezli bir dünyanın kurulması için konuşmalar gerçekleştirilecek.

Milli Görüşçü Kuruluşlar (MİLKO) sahabeler şehri Diyarbakır’da tarihi bir konferansa imza atıyor. İnsanlığın saadeti için hak ve adalet merkezli bir dünyanın kurulması için hareket eden MİLKO’lar, Diyarbakır’da ‘Hak, Adalet ve Kardeşlik’ konferansı düzenleyecek. Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün başkanlığında 11’incisi gerçekleştirilen Hak, Adalet ve Kardeşlik Konferansları’nın 12’ncisi Diyarbakır’da gerçekleştirilecek.

12’NCİSİ SAHABELER ŞEHRİ DİYARBAKIR’DA OLACAK

 İlki Konya’da gerçekleştirilen Hak Adalet ve Kardeşlik Konferansları’nın 12’ncisi Diyarbakır’da gerçekleştirilecek. 28 Eylül Cumartesi  saat 19:30’da DBB Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek konferansta, Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MİLKO Genel Sekreteri İlyas Tongüç, AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Din-Bir-Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, MEDAV Genel Başkanı Muhammed Tayyip Elçi ve ÖĞ-DER Genel Başkanı Hamdi Sürücü birer konuşma gerçekleştirecek.

ÜÇ GÜN BOYUNCA BÖLGEDE ÇALIŞMA YAPILDI

Saadet Partisi Genel Başkanı Yardımcısı-MİLKO Genel Sekreteri İlyas Tongüç ile Din-Bir-Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi Sürücü başkanlığında iki ayrı heyet, üç gün boyunca hem Diyarbakır’ın hem de bölge illerin kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ziyaret edilerek konferansa davet edildi. Bölgenin önemli isimlerinin katılması beklenen konferansa, çevre illerden önemli katılımın olması bekleniyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER