Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonuna ilişkin beklenen hava durumu tahmin raporlarını açıkladı. Peki hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir´de hava nasıl olacak? İşte hava durumu raporu...

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, hafta sonu hava durumu raporunda ülkemiz genelinde havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının yurdun iç ve kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, batı kesimlerde ise 2 ila 4 derece artacağı tahmin edilirken diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı belirtildi.

Yurt genelinde rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimler ile zamanla batı bölgelerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu yağışların Doğu Akdeniz, İç Anadolu´nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde etkili olacağı tahmin edilirken Doğu Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu´da yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Sağanak yağışların Hatay´ın güney kesimleri ile Diyarbakır, Batman, Bingöl´ün güneyi, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Hakkari çevrelerinde ise kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların başkent Ankara´nın yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu´nun kuzey ve doğusu ile Çankırı, Kayseri, Sivas´ta karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAFTA SONU İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA´DA HAVA NASIL?

Meteoroloji´nin açıkladığı hava durumu raporuna göre hafta sonu İstanbul ve İzmir´de yağışlı hava beklenmezken Ankara´da hafif yağışlar devam ederken sabah saatlerinde yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı belirtildi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu raporu...

İstanbul´da bugün yağış beklenmezken sıcaklıkların 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Megaşehir de havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilirken İstanbul´da bugün en yüksek hava sıcaklığı 13 derece olacak. İstanbul hava durumunda önümüzdeki 5 günlük süreçte ise yağış beklenmiyor.

Ankara´da havanın bugün hafif yağmurlu geçeceği belirtilirken sabah saatlerinde şehrin yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Başkent Ankara´da bugün sıcaklığın en yüksek 8 derece olması bekleniyor.

İzmir hava durumunda bugün yağış beklenmiyor. Parçalı bulutlu ve az bulutlu havanın hakim olacağı şehirde en düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklık ise 21 derece olacak.

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER