Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

GÜMÜŞHANE´DE ÇEMBERE ALINAN PKK´LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMA ÇIKTI

Gümüşhane´nin Kürtün ilçe kırsalında güvenlik güçleri ile PKK´lı teröristler arasında akşam saatlerinde çatışma çıktı. Çatışmanın devam ettiği bölgeye takviye askeri birlikler sevk edildi.

GÜMÜŞHANE´DE ÇEMBERE ALINAN PKK´LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMA ÇIKTI

Gümüşhane´de önceki gün gerçekleştirilen operasyonda, İçişleri Bakanlığı Terörden Arananlar Listesi´nde 4 milyon lira ödül ile Kırmızı Kategori´de bulunan PKK´lı terörist, ´Zeynel´ kod adlı Mehmet Yakışır ile ´Rodi´ kod adlı Levent Dayan etkisiz hale getirildiği operasyondan kaçan terörist grubun yakalanması için bölgede sürdürülen operasyonlarda sıcak temas sağlandı.

Kürtün ilçesi Günyüzü tünelleri mevkiinde akşam saatlerinde kıskaca alınan PKK´lı grupla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmanın devam ettiği bölgeye takviye askeri birlikler sevk ediliyor.

Çatışma bölgesini çembere alan güvenlik güçlerinin, PKK´lı teröristlere ´teslim olun´ çağrısında bulunduğu ancak grubun bu çağrılara ateşle karşılık verdiği öğrenildi. 6 kişi olduğu belirlenen grupta, İçişleri Bakanlığı Terörden Arananlar Listesi Yeşil Kategori´de 1 milyon lira ödül ile aranan ´Türk Tarık´ kod adlı Barış Öner´in de yer aldığı belirlendi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER