Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

GÜMRÜK VE SINIR KAPILARINDA OY VERME İŞLEMİ DEVAM EDİYOR

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Yozgat´ta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun FETÖ elebaşı Fetullah Gülen´in iadesine ilişkin açıklamalarının sorulması üzerine Bozd

GÜMRÜK VE SINIR KAPILARINDA OY VERME İŞLEMİ DEVAM EDİYOR

 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı Türk vatandaşlarının, Trakya´daki sınır kapılarında oy verme işlemi devam ediyor.

24 Haziran´da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında, Kapıkule´de, İpsala , Hamzabeyli, Kapıkule Gar ve Dereköy sınır kapılarındaki sandıklarda Yurt Dışı Seçmen Kütüğü´ne kayıtlı vatandaşlar oylarını kullanıyor.

Almaya´dan Konya´ya gitmek üzere sınır kapısından Edirne´ye gelen Derviş Yeşildağ, yaptığı açıklamada, oyunu kullandığı için ve kendilerine böyle bir şans tanındığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Almanya´dan Türkiye´ye tatile gelen Vasfi Ay ise oyunu kullandığını belirterek, "Türkiye´ye gelmeseydim konsoloslukta oyumu kullanacaktım. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun." dedi.

Trakya´daki gümrük kapılarında oy kullanma işleminin başlatığı 7 Haziran Perşembe gününden bugüne kadar sınır kapılarına konulan 8 sandıkta yaklaşık 2 bin 956 kişi oy kullandı.

Sınır kapılarında tatil günleri dahil 24 saat süreyle oy verilebilecek, oy verme işlemi 24 Haziran saat 17.00´de sona erecek.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER