Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Göztepe, Erzurum deplasmanında

Dış sahada istediği sonuçları alamayan Göztepe, yarın Büyükşehir Belediye Erzurumspor´a konuk olacak.

Göztepe, Erzurum deplasmanında

Spor Toto Süper Lig´de ilk 11 haftada topladığı 18 puanın sadece 3´ünü deplasmanda kazanan Göztepe, yarın Büyükşehir Belediye Erzurumspor´a konuk olacak.

Ligde bu sezon şimdiye kadar deplasman oynadığı 5 maçta 1 galibiyet ve 4 yenilgi alan Göztepe, bu maçlarda 3 puan topladı. Ligde geçen hafta Çaykur Rizespor´u 2-0 mağlup eden Göztepe´nin yarınki rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor yenilmediği son 4 haftada 1 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Göztepe ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında yarın saat 13.30´da Erzurum Kazım Karabekir Stadı´nda oynanacak müsabakada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Deniz Kadah, Adama Traore ve Kerem Atakan Kesgin yarın forma giyemeyecek. Müsabaka için dün Erzurum´a giden Göztepe´de kafilede olan Cameron Jerome´un durumu yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

Göztepe´de Titi, Wallace Reis ve Lamine Gassama yarın sarı kart görmeleri halinde 26 Kasım Pazartesi günkü Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.



Anahtar Kelimeler: Göztepe Erzurum deplasmanında

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER