Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gelecek Partili Ün: Başörtüsü artık siyasetin gündeminden çıkarılsın

KARAR TV'de başörtüsü tartışmalarını değerlendiren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ün “Bu bir siyaset değil. Başörtüsü meselesi artık siyasetin gündemi olmaktan çıkarılsın." dedi.

Gelecek Partili Ün: Başörtüsü artık siyasetin gündeminden çıkarılsın

KARAR TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un sunduğu Bi’ Karar Ver programına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Daha önce başörtüsü meselesinin altılı masanın ruhuna uygun olarak çözülmesi gerektiğinin dillendirildiğini belirten Ün “Biz bu camiadan gelen ve bağları kopmamış insanlar olarak arkadaşlarımızın bu endişeyi taşıdığını biliyoruz. Başörtüsü meselesinin altılı masanın ruhuna uygun olarak çözülmesi gerektiğini dillendiriyorduk. Bize 'Günaydın' demek düştü” ifadelerini kullandı.

"EMEĞİ OLSUN DİYE ARZU EDERİM"

Başörtüsü tartışmalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızları Sümeyye ve Esra Erdoğan’a seslenen Ün “Bu konu için aktif rol almalarını arzu ederim. Çünkü bu bir siyaset değil. Başörtüsü meselesi artık siyasetin gündemi olmaktan çıkarılsın ve Türkiye’de tarihin artık kınanacak, lanetlenecek çöplüğünde yer alsın. Bunda da bu arkadaşlarımızın emeği olsun diye arzu ederim” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgilivideonun linki: https://youtu.be/OCPEvD78uRs



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER