Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Gazze´de Şehitler yeryüzünde yürürler

Filistinli yazar İslam Asalya, Gazze ve Kudüs´ü gazetemiz için yazdı. Şehit, gazi, esir ve cihadın Filistinliler için ne gibi anlamlar taşıdığını anlatan Asalya, silah, gıda ve teknik eksikliklerin değil, kendilerini en çok zorlayan durumun ?adam? olmamas

Gazze´de Şehitler yeryüzünde yürürler

Gazze´de şehitler yeryüzünde yürürler. Her birey şehadeti bekler... Kur´an´da Rabbimizin dediği gibi şehadeti beklerler, sözlerinden asla caymazlar.

Her evde bir şehit, gazi, bir esirin olması hayatın mutlak bir parçası haline gelmiştir. Filistin için her ev bedel ödemiştir...

Gazze´de şehit şehidi resmeder, şehit şehidi iyileştirir, şehit şehide ilkyardım yapar. Şehit şehidin namazını kılar, şehit şehide veda eder, şehit şehidi taşır, şehit şehidi toprağa verir. Yaralılar yaralıları tedavi eder. Esirler esirleri özgürleştirir.

Cihad bizim için nefestir, hayattır. Yolda yürümemiz, oturmamız, işlerimiz, ailemizle vakit geçirmemiz, nöbetlerimiz, Filistin ve Gazze konuşmalarımız hepsi cihat üzerinedir. Biz her şeyi cihat uğruna yaparız.

Gazze´de hayat mescitlerde sürdürülür. Kur´an´ı, sabrı, ahlakı? İşgalin son bulması ancak cihatla olur fikrini; ya muzaffer ya şehit oluruz idealini mescitlerde öğreniriz.

İŞGALCİLERİ VATANAMIZDAN ATACAĞIZ

Biz her zaman siyonistleri karşılamak için bütün varlığımızla Gazze´de olacağız. İşgalcileri vatanımızdan atmak için beklemekteyiz.

Bütün olumsuzluklara, işsizliğe, her gece işgalciler tarafından evlerimizin yıkılmasına, şehitlerimize, yaralılarımıza ve esirlerimize rağmen Allah´a hamdolsun diyoruz. Sınırlarımızın kapalı olmasına, hava alamamamıza rağmen hamdolsun diyoruz. Çünkü Rabbimiz bizi isra ve miraç toprağında bulunduruyor. Allah tarafından mübarek kılınan topraklarda nöbetlerimiz, şehadetimiz ve yaralılarımızla ümmetin şerefini korumaktayız.

Haberin devamı...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER