Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Galatasaray´a Ağır Darbe

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim´e 7, antrenör Hasan Şaş´a 8 maç men cezası verdi.

Galatasaray´a Ağır Darbe

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara karışanlara ağır cezalar verdi.

TFF´nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre PFDK, Spor Toto Süper Lig´in 11. haftasındaki derbide yaşanan olayların ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim´i müsabaka hakemine yönelik hakareti ile maç bitiminde flaş röportaj ve basın toplantısında sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunmasından dolayı 7 maç men ve 65 bin lira para cezasına çarptırdı.

Kurul, Galatasaray antrenörü Hasan Şaş´a, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle 8 maç men ve 20 bin 800 lira para cezası verdi.

Galatasaraylı futbolculardan Ryan Donk 6 maç men ve 15 bin 600 lira, Badou Ndiaye 5 maç men ve 13 bin lira, Garry Rodrigues ise 3 maç men ve 7 bin 800 lira para cezası aldı. 

Kulübün internet sitesindeki açıklamasından dolayı PFDK´ye sevk edilen Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz hakkında ceza tayinine yer olmadığı kararlaştırıldı. Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak´a ise maç bitiminde sahada yer almasından dolayı ihtar verildi. 

Fenerbahçeli futbolculardan, derbi sonrası Galatasaraylı oyuncu Belhanda´ya tokat atan Jailson 8 maç men ve 20 bin 800 lira, Roberto Soldado ise 6 maç men ve 15 bin 600 lira parayla cezalandırıldı. 

 


Anahtar Kelimeler: Galatasaray Ağır Darbe

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER