Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

GALATASARAY İLK YARILARDA SUSKUN

Galatasaray, bu sezon resmi maçlarda bulduğu 21 golün sadece 5´ini ilk yarılarda kaydetti.

GALATASARAY İLK YARILARDA SUSKUN

Spor Toto Süper Lig´in 9. haftasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdüren Galatasaray, bu sezonki resmi maçlarının ilk yarılarında skor üretmekte zorlanıyor.

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve TFF Süper Kupa´da bu sezon oynadığı 12 karşılaşmada bulduğu 21 golün sadece 5´ini ilk yarılarda kaydetti.

Galatasaray, Süper Lig´de MKE Ankakagücü maçının ilk yarısında 2, Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor ile UEFA Şampiyonlar Ligi´ndeki Lokomotiv Moskova müsabakalarının ilk devrelerinde ise birer kez ağları havalandırdı.

Sarı-kırmızılı takımın bu gollerini Serdar Aziz, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Garry Rodrigues ve Bakary Kone (Kendi kalesine) attı.

Ligdeki son 6 maçın ilk yarısında gol atamadı

Galatasaray, Süper Lig´deki son 6 maçının ilk yarılarında gol atmayı başaramadı.

Sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Aytemiz Alanyaspor ve Bursaspor müsabakalarının ilk devrelerinde rakip ağları havalandıramadı.

Galatasaray, bu maçların 3´ünü kazanırken, 2´sinde mağlup oldu, birinde berabere kaldı.

Ligdeki son 12 gol ikinci yarılarda

Galatasaray, Süper Lig´deki son 12 golünü müsabakaların ikinci yarılarında kaydetti.

Ligin 3. haftasında 6-0 kazandığı Aytemiz Alanyaspor maçının ikinci devresinde 5 gol atan sarı-kırmızılı takım, 5. haftadaki Kasımpaşa müsabakasının son 45 dakikasında 4 kez topu ağlarla buluşturdu.

Galatasaray, 7. haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 8. haftadaki Antalyaspor ve 9. haftadaki Bursaspor karşılaşmalarının ikinci devrelerinde ise birer kez meşin yuvarlağı filelere gönderdi.



Anahtar Kelimeler: GALATASARAY YARILARDA SUSKUN

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER