Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

FURKAN VAKFI´NA İLİŞKİN İDDİALARA ALPARSLAN KUYTUL´UN EŞİNDEN SERT TEPKİ!

Alparslan Kuytul´un eşi Semra Kuytul, Furkan Vakfı üyelerinin bastırdıkları sahte makbuzlarla 3 milyon lirayı aşkın kayıt dışı para ve yardım topladıkları iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

FURKAN VAKFI´NA İLİŞKİN İDDİALARA ALPARSLAN KUYTUL´UN EŞİNDEN SERT TEPKİ!
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı kurucu başkanı Alparslan Kuytul vakfayönelik operasyonda tutuklanmıştı.
 
Kuytul hakkında ortaya yeni iddialar atılırken son yapılan haberlerdesoruşturma kapsamında yapılan araştırmada, şüphelilerin bastırdıkları sahte makbuzlarla 3 milyon lirayı aşkın kayıt dışı para ve yardım topladıkları iddia edilmişti.
 
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı kurucu başkanı Alparslan Kuytul´un eşi Semra Kuytul söz konusu haberlere tepki gösterdi.
 
Kuytul çıkan haberlere ilişkin?Bizim böyle bir meblağımız yok! Ufak bir şey atsaydın, belki birileri yerdi ama yemedi. Sosyal medya da, toplum da bunu yemedi" ifadelerini kullandı.
 
Furkan Haber´in aktardığına göre söz konusu iddialara ilişkin açıklamada bulunan Alparslan Kuytul´un eşi Semra Kuytul,?Ben Twitter´da da yazdım. Ufak bir şey atsaydın, belki birileri yerdi ama yemedi. Sosyal medya da, toplum da bunu yemedi. Hani derler ya; ?yersen!? öyle gibi oldu. ?3 milyonluk vurgun varmış Furkan Vakfında, yersen? kimse de yemedi. Ufak ataydın belki yerdi birileri ama kimsede yemedi. Bizim durumumuz ortada, ne şahıslarımızın ne dernek binalarımızın, lüksü, gösterişi, şatafatı olan hiçbir yerimiz yok. Bu kadar paranın içerisinde boğulan kimsemiz yok. Ayrıca vakıf binalarımız da kiradır" dedi.
 
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı´nca "vakıf faaliyeti adı altında kuruluş amacı dışında anayasal düzene karşı fikir ve eylem birliği içerisinde hareket ederek kamu güvenliğine karşı faaliyet yürütme ve suç örgütü" iddiasıyla Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yönetici ile sorumlularının aralarında yer aldığı şüpheliler hakkında gözaltı kararı verilmişti.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 30 Ocak´ta 33 adrese eşzamanlı operasyon düzenlenmiş, kurucu başkan Alparslan Kuytul´un da aralarında bulunduğu 28 vakıf yönetici ve üyesi gözaltına alınmıştı.
 
Adliyeye sevk edilen 28 şüpheliden aralarında vakfın kurucu başkanı Alparslan Kuytul´un da bulunduğu 5´i tutuklanmıştı.


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER