Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

FURKAN VAKFI´NA AİT 3 DERNEK KAPATILDI! ALPARASLAN KUYTUL!UN EŞİ SEMRA KUYTUL´DAN AÇIKLAMA

Olağanüstü hal kapsamında çıkarılan son OHAL KHK´sı Resmi Gazete´de yayımlandı. Furkan Vakfı´na ait olduğu belirtilen 3 derneğin de aralarında olduğu toplam 12 dernek kapatılırken konuya ilişkin olarak Alparslan Kuytul´un eşi Semra Kuytul açıklamada bulun

FURKAN VAKFI´NA AİT 3 DERNEK KAPATILDI! ALPARASLAN KUYTUL!UN EŞİ SEMRA KUYTUL´DAN AÇIKLAMA

Olağanüstü hal kapsamında çıkarılan son OHAL KHK´sı Resmi Gazete´de yayımlanırken KHK ile birlikte Furkan Vakfı´na ait olduğu belirtilen 3 dernek de kapatıldı. 

Söz konusu KHK´nın ardından Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul´un eşi Semra Kuytul sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulundu. 

Semra Kuytul yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Son KHK ile birkaç Furkan Derneği de kapatılmış!
Daha öncede demiştim. Bu olanlardan korkmuyorum. Hatta yolun sonunu görmek için sabırsızlanıyorum. Bakalım bu yolun sonu nereye çıkacak! Rabbimin bu yolun sonunda bize ikram edeceğinden eminim. Biz O´nun rızası dışına çıkmadık çünkü!

Hasbünallah ve ni´mel vekil.. Vatana millete bu kadar faydalı hizmetler yapan bu derneklerin kapatılması çok üzücü. Ortada büyük bir yanlışlık var. Bu yanlış anlaşılmanın tez zamanda çözüleceğini düşünüyorum...

 

Bu derneklerin terör veya hiç bir suç örgütü yada suç ile bağlantısı olmadığına millet şahittir. Bu konuda hiç bir delil yok! Tertemiz geçmişi olan dernekler bunlar.. Rabbim hakikati ortaya çıkaracaktır O´na güvenenler mahzun olmasın.. AZ DAHA SABIR!!

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER