Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Fransız devi Air France Türkiye´ye geri dönüyor

2018´de aralarında İstanbul´un da bulunduğu birçok Avrupa başkentinden Joon markası ile uçuşlar gerçekleştirmeye başlayan Air France, uçuşlarına yeniden Air France markası ile devam edeceğini açıkladı.

Fransız devi Air France Türkiye´ye geri dönüyor

2018 yılında aralarında İstanbul´un da bulunduğu birçok Avrupa başkentinden geçen yıl Joon markası ile uçuşlar gerçekleştirmeye başlayan Air France, uçuşlarına yeniden Air France markası ile devam edeceklerini bildirdi.

"JOON MARKASININ BİRÇOK OLUMLU ETKİSİNE RAĞMEN..."

Air France´dan yapılan yazılı açıklamada, 2018 yılında aralarında İstanbul´un da bulunduğu birçok Avrupa başkentinden Joon markası ile uçuşlar gerçekleştirmeye başlayan Air France´ın bundan sonra uçuşlarına yeniden Air France markası ile devam etme kararı aldığı ifade edildi.

Firmanın çalışanlar, müşteriler ve sendikalarla yaptığı görüşmeler neticesinde Joon markasının geleceği ve çalışanlarla birlikte uçakların Air France´a entegrasyonu için bir proje başlatma kararı aldığı aktarılan açıklamada, "Joon´un birçok olumlu etkisine ve özellikle Joon ekiplerinin tutku ve özveriyle firmaya yaptığı katkılara rağmen, yeni bir markanın müşteriler, çalışanlar, pazar ve yatırımcılar gözünde doğru anlaşılması zordu." denildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER