Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

FLAŞ İDDİA: TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ´NİN YARDIMCILIĞINA ÇARPICI İSİM!

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın talimatıyla geçtiğimiz yıl görevden alınan Tarım Kredi Kooperatifleri eski Genel Müdürü Ayhan Karayama´nın ismi siyaset kulislerinde, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli´nin yardımcısı olarak geçiyor. Karayama´nın adı o dönem y

FLAŞ İDDİA: TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ´NİN YARDIMCILIĞINA ÇARPICI İSİM!

9 Temmuz tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni sistemin ilk Tarım ve Orman Bakanı olarak göreve getirilen Bekir Pakdemirli, beraber çalışacağı kadroyu belirlemek için çalışırken bir taraftan da Bakan Yardımcılarının atanması bekleniyor. Kulislerde Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli´nin çalışacağı kadroyu belirlemek için geçtiğimiz hafta ekibiyle birlikte uzun bir toplantı yaptığı kaydediliyor. Bu toplantı da çalışacağı isimlerin belli olduğu belirtilirken, yeni kadronun açıklanması için Bakan Yardımcılarının atanması bekleniyor.

Siyaset kulislerinde ise Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli´nin yardımcılığı için Erdoğan´ın talimatı ile görevden alınan Tarım Kredi Kooperatiflerinin eski Genel Müdürü Ayhan Karayama´nın ismi geçtiği konuşuluyor. Ayrıca Karayama´nın Bakan Yardımcılığı olmazsa Genel Müdürlük için kulis yaptığı kaydediliyor.

 

Tarım Kredi Kooperatifleri eski Genel Müdürü Ayhan Karayama, 5 Aralık 2017 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatı ile görevden alınmıştı. Genel müdür Ayhan Karayama´nın adı yakını olan nişanlı bir çifti işe aldırmak istemesiyle gündeme gelmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER