Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Filistinli mahkûmlar kobay olarak kullanılıyor

İşgal devleti İsrail´in, Filistinli mahkûmları kobay olarak kullandığı ortaya çıktı. İsrailli Profesör Nadera Shalhoub-Kevorkian, Siyonist işgal hükümetinin büyük ilaç firmalarına Filistinli mahkûmlar üzerinde testler yapmasına izin verdiğini açıkladı. Bu

Filistinli mahkûmlar kobay olarak kullanılıyor

İsrail işgali altındaki Filistinliler zor günler geçirirken; İsrailli ilaç şirketlerinin ?skandal´ uygulaması ise büyük tepki çekti. İsrailli Profesör Nadera Shalhoub-Kevorkian, Siyonist işgal hükümetinin büyük ilaç firmalarına Filistinli mahkûmlar üzerinde testler yapmasına izin verdiğini açıkladı.

ÇOCUKLAR ÜZERİNDE DE TEST

İbranice Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Kevorkian, İsrail askeri firmalarının Filistinli çocuklar üzerinde de silahları test ettiklerini ve bu testleri işgal altındaki Kudüs´ün Filistin mahallelerinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

New York City´deki Columbia Üniversitesi´nde konuşan Shalhoub-Kevorkian, İbranice Üniversitesi için bir araştırma projesi yürütürken verileri topladığını söyledi.

Profesör, Kevorkian ?Kudüs´teki Rahatsız edici Alanlar - Şiddet Teknolojileri ? başlıklı konuşmasında, İsrailli yetkililerin, Filistinli mahkûmlar üzerinde hangi gaz bombalarını kullanacağını denediğini belirtti.

MAHKUM AİLELERİ KORKU İÇİNDE

Geçtiğimiz hafta İsrailli yetkililer, bazı hastalıklardan muzdarip olduktan sonra İsrail hapishanelerinde ölen Filistinli Fares Baroud´un cesetini teslim etmeyi reddetmişti. Ailesi ise, bu tür testler için kullanılabileceğinden korkutuğunu açıklamıştı.

MAHKUMLAR ÜZERİNDE 5 BİN TEST

Bu arada Meclis Komitesi Başkanı Dalia Itzik, Yedioth Ahronoth gazetesine yaptığı açıklamada da, İsrail Sağlık Bakanlığı´nın ilaç şirketlerine yeni mahkûmların ilaçlarını test etmelerine izin verdiğini ve 5.000 testin yapıldığını belirtti.
Belçika ACOD sendikasının kültürel sekreteri Robrecht Vanderbeeken ise, Ağustos 2018´de Gazze Şeridi´nin nüfusunun ?açlıktan ölmek üzere, zehirlenerek ve çocuklar organları için kaçırılıp öldürüldüğünü? uyardı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER