Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN İSRAİL´E: CEVAP VERMEYE HAZIRIZ

Direniş grupları bugün İsrail´in Gazze´ye yönelik saldırılarıyla ilgili yayınladıkları ortak bildiride, Mısır´ın çabalarını selamladıklarını ve işgal ordusunun ihlallerine karşılık vermeye hazır olduklarını belirtti.

FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN İSRAİL´E: CEVAP VERMEYE HAZIRIZ

Filistin direnişinin herhangi bir eylem gerçekleştirdiğinde hiçbir perdenin ardına gizlenmeden eylemi üstlendiği kaydedilen bildiride, direniş silahının işgalcilere karşı Filistin halkını korumaya devam edeceği ifade edildi.

Ortak Operasyon Odası´nın açıklamasında, her hafta Gazze Şeridi sınırına çıkarak haklı taleplerini dile getiren Filistin halkının yanında olunduğu bildirilerek, ?Direniş grupları, caydırıcı çatışma kurallarını sürekli hale getirerek, işgal güçlerinin Büyük Dönüş Yürüyüşü faaliyetlerini çizgisinden saptırma girişimlerini boşa çıkaracak? denildi.

Öte yandan, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nehale, İsrailli yetkililerin tehditlerinin cevapsız kalmayacağını söyledi.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nehale, işgalci güçlerinin, Gazze halkına yönelik düzenledikleri askeri operasyonlar üzerinden savaşı sürdürmeye niyetli olduklarını açıkça ortaya koyduklarını belirtti.

?İsrail´in tehditlerini ciddiyetle değerlendireceklerini? ifade eden Nehale, Filistinli mücahitleri olası bir savaş ihtimaline karşı hazırlıklı olmaya çağırdı.

?Filistin halkı bu tehditlere asla boyun eğmeyecek ve yaşam hakkından asla vazgeçmeyecektir? diyen Nehale, hiç kimsenin Filistinlileri teslim olmaya ikna edemeyeceğini vurguladı.

Savaşın 2014´te kaldığı yerden devam edeceğini belirten Nehale, ?Büyük Dönüş Yürüyüşleri?nde masum sivillerin katledilmesinin direniş tarafından asla affedilemeyeceğini ve Filistin halkının gereken karşılığı vermekten asla geri durmayacağını, bu anlamda karşılık verme hususunun şuan gündemde olduğunu dile getirdi.

Filistin direniş komiteleri sözcüsü Ebu Mücahid de El Meyadin kanalına verdiği demeçte, Siyonist İsrail´in Gazze´ye yönelik saldırılarını durdurması için mühlet verdiklerini, aksi halde direniş gruplarının karşılık vereceğini ve direniş silahının meşru bir şekilde Siyonistlerin karşısında olacağını söyledi.

Direnişin kararının açık olduğunu belirten Ebu Mücahid, ?Direniş, yeni saldırılara karşı daha fazla sabretmeyecektir ve tüm kötü ihtimallere karşı kendisini hazırlamıştır? dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER