Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

´FETÖ militanı terfi aldı´

Kurduğu haber sitesiyle uzun süre FETÖ propagandası yapan bir kişinin Milli Eğitim´e bürokrat olarak atandığı belirtiliyor.

´FETÖ militanı terfi aldı´

Sosyal medyada dile getirilen iddialara göre, kurduğu haber sitesiyle uzun süre FETÖ propagandası yapan kişinin Bakanlığa bürokrat olarak atandığı belirtiliyor.

Söz konusu iddiaların ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı olaya tepki gösterirken yapılan paylaşımlarda, bu kişinin daire başkanlıklarından birine getirildiği söyleniyor. 

"FETÖ´NÜN YURT DIŞI GEZİLERİNDEYDİ"

Kamuoyunda infiale neden olan atama, kafaları karıştırırken, söz konusu ismin FETÖ´nün yurt dışı gezilerine katıldığı iddia ediliyor.

"BÜROKRATLARI HEDEF ALIYORDU"

Söz konusu bürokratın kardeşi adına kurduğu site üzerinden FETÖ talimatıyla kurulan Aktif Eğitim-Sen´e üye kazandırmak için propaganda yaptığı ve sitesi üzerinden Bakanlık bürokratlarını hedef gösteren haberler kaleme aldığı söyleniyor.

ARŞİVLER SİLİNDİ AMA İZİ DURUYOR

Yaklaşık bir haftadır gündem olan MEB bürokratının FETÖ üzerinden yaptığı algı operasyonlarını siteden temizlettiği öğrenilirken, bilişim uzmanları kayıtların geri getirilmesinin mümkün olduğunu belirtiyor.

Söz konusu sitenin FETÖ´ye destek verdiği haber linkleri de sosyal medyada dolaşıma sokuldu.

SİTE ÜZERİNDEN PSİKOLOJİK HAREKAT

Bir dönem FETÖ´nün ses ve görüntü kaydı, şantaj, tehdit ve algı operasyonu yöntemlerini kullandığı görülen bu internet sitesi aracılığı ile kamuda üst düzey FETÖ´cülerin tespit edilmesinin engellenmeye çalışıldığı da iddia ediliyor.

Google reklam gelirinin aktarıldığı adsense hesabıyla da siteyle ilişkisi sosyal ağlar üzerinden tescil edilen bürokratın TBMM´de bir soru önergesine de konu olduğu biliniyor.

 

 

-Timetürk



Anahtar Kelimeler: FETÖ militanı terfi aldı

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER