Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

´FETÖ, Hrant Dink´i öldürmemi istedi´

´Organize suç örgütü kurmak´ suçundan hükümlü Kürşat Yılmaz, darbe girişiminin ardından FETÖ´nün ´mahrem imamları´ ve stratejik planları konusunda Kandıra F Tipi Cezaevi´nde savcıya ifade verdi.

´FETÖ, Hrant Dink´i öldürmemi istedi´

Sözcü´den Kamil Elibol´un haberine göre Yılmaz, verdiği 14 sayfalık ifadede Hrant Dink ile ilgili çarpıcı bilgilere yer verdi.

Yılmaz´ın ifadesinin satır başları şu şekilde:

"Astsubay Ahmet Ş., acilen Ankara´ya çağırdı. ?Yarın cemaatin Ankara imamı İsmail E. buraya seninle görüşmeye gelecek. Bu kişi 1 milyar ABD dolarını cemaat adına çeviren adam´ dedi. İsmail E., Ahmet´in evine Albay İ.A. birlikte geldi. Şaşırdım?"

´BANA VE SEVGİLİM TUĞBA ÖZAY´A KUMPAS KURDULAR´

"İsmail E., cemaatin otelinde Ermeni gazeteci Hrant Dink´ten bahsetti. FETÖ imamı, cemaatin mafyası olmamı istedi. Ermeni gazeteci Hrant Dink´ten bahsetti. ´Ermeni lobisi oluşturmaya çalışıyor. Ülkeyi zor duruma düşürüyor, bu adamın öldürülmesi gerekir. Cinayeti işleyecek kişiyi teslim edersin, sana zarar gelmez´ dedi. Aynı zamanda başörtülülere zulmeden, Alevi ve komünist yüksek yargı mensuplarının da öldürülmesini istedi. Kabul etmeyince bana ve sevgilim Tuğba Özay´a kumpas kurdular."

kursat yilmaz

´İSTESEK BAŞBAKAN´I BURADAN VURABİLİRİZ´

"Hüseyin Albay´ın Milli Savunma Bakanlığı yakınındaki lojmanında Ankara imamı İsmail E., Ömer K. ve Zeki B. ile birlikte yemek yedik. Hüseyin Albay, Tayyip Erdoğan´ı kastederek Başbakanlık binasını gösterdi ve ´İstesek Başbakanı buradan vurabiliriz´ dedi. Evle Başbakanlık arasında 200 metre mesafe vardı."

´BÜYÜKANIT´I İSTEMİYORUZ´ DEDİ´

"FETÖ imamı, ´Hilmi Özkök ve hükümetle aramız iyi. Özkök´ten sonra Yaşar Büyükanıt´ın Genelkurmay Başkanı olmasını istemiyoruz. Çünkü Kuleli Askeri Lisesi komutanı iken cemaatçi çocukları okuldan attı. Şükrü Sarıışık Paşa´yı Genelkurmay Başkanı olarak teklif edeceğiz. Bizi Şükrü Paşa ile tanıştır´ dedi. Paşa ile görüştürmeyi kabul ettiğimde İsmail E., ´Paşanın çevresine kendi adamlarımızı yerleştireceğiz´ dedi."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER