Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Fenerbahçe`de gemiyi kaptanlar kurtardı

Süper Lig`de 32. haftada zorlu Mersin İdmanyurdu deplasmanına giden Fenerbahçe, 90+3`te gelen golle güldü... Emre`nin harika golü ve Volkan`ın kurtardığı karşı karşıya pozisyon maça damga vurdu.

Fenerbahçe`de gemiyi kaptanlar kurtardı

Fenerbahçe`de gemiyi kaptanlar kurtardı.Süper Lig`de 32. haftada zorlu Mersin İdmanyurdudeplasmanına giden Fenerbahçe, 90+3`te gelen golle güldü... Emre`nin harika golü ve Volkan`ın kurtardığı karşı karşıya pozisyon maça damga vurdu.

Gemiyi kaptanlar kurtardı!

Fenerbahçe Mersin`de, bu sezon birçok kez olduğu gibi öldü öldü, dirildi. 90+3`te Emre Belözoğlu ceza sahası dışından çektiği şutla golü attı, takımının şampiyonluk umutlarını canlı tuttu. Mersin 10 kişiyken Volkan`ın karşı karşıya kurtardığı top da maçın kaderini değiştirdi. İki kaptan adeta Fenrbahçe`yi ipten aldı...

NAKOULMA FELÇ ETTİ

Maça hızlı başlayan takım ev sahibi Mersin İdmanyurdu`ydu... Nakoulma, Gökhan`ın savunduğu kanattan inanılmaz koşular yaptı, o kanadı adeta felç etti.

3. dakikada inanılmaz bir deparla sol kanattan geldi, son anda Egemen müdahale etti, yüzde yüzlük golü önledi.

13. dakikada yine Nakoulma sol kanattan geldi, onun pasında Welliton`un vuruşu auta gitti.

14`te Servet Çetin`in ayağı kayınca top çaprazda Sow`un önünde kaldı ancak Sow`un da kontrolü kötü oldu ve Senegalli karşı karşıya olmasına rağmen çaprazdan auta gönderdi...

PENALTI İTİRAZLARI!

28. dakikada Nakoulma yine sol kanattan geldi, Egemen`i geçip ceza sahasına girdi ve yerde kaldı... Hakem Cüneyt Çakır "devam" dedi...

Burada Egemen`in Nakoulma`ya bir müdahalesi yoktu. Cüneyt Çakır`ın kararı doğruydu ancak Nakoulma`ya da sarı kart çıkabilirdi.

DİREKTEN DÖNDÜ

41`de Welliton sağ çaprazdan ceza sahası içinde çok sert vurdu, top direkten döndü...

İlk yarı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA DA MERSİN! YİNE DİREK...

İkinci devreye de iyi başlayan ekip ev sahibi oldu.  48`de Welliton kafayı vurdu top yine direkten döndü.

BÜYÜK HATA VE KIRMIZI KART!

50. dakikada Mersin defansı büyük hata yaptı... Kaptırılan topu Kuyt aldı, Sow`a verdi. Kaleci Muammer de Sow`u düşürdü ve kırmızı kart gördü.

Karar doğruydu...

KRİTİK DEĞİŞİKLİKLER!

63`te İsmail Kartal 2 kritik değişiklik yaptı.. Hasan Ali Kaldırım`ın yerine Emre, Meireles`in yerine Webo girdi.. Sow sola, Webo ileri, Caner sol beke geçti.

SOW SANTİMLERLE KAÇIRDI

69`da sağ kanattan Gökhan`ın ortasında Sow`un kafası santimlerle auta gitti.. Fenerbahçe gole çok yaklaştı...

KARŞI KARŞIYA VOLKAN!

76`da Mersin İdmanyurdu, ara pasında topu alan Welliton`la yüzde yüzlük golü kaçırdı. Karşı karşıya Volkan kurtardı.

CANER`DEN ORTA YAĞMURU...

10 kişi Mersin karşısında baskısını artıran Fenerbahçe, sol kanattan Caner`le ceza sahasını adeta orta yağmuruna tuttu ama kafaların çoğunu Mersin defansı vurdu.

VE KAPTAN "BENDE" DEDİ

Haftaiçi tatsız olaylar yaşayan Emre Belözoğlu, 90+3`te önü açık sürdüğü topa ceza sahası dışından, cepheden harika vurdu ve müthiş bir gole imza attı, belki de hem gemisini hem İsmail Kartal`ı kurtardı.

Fenerbahçe bu galibiyetle Galatasaray`la puan farkını tekrardan 3`e düşürdü ve derbiyi beklemeye başladı.

BU OYUNLA BAŞAKŞEHİR GEÇİLİR Mİ?

Fenerbahçe, 10 kişi Mersin karşısında bile kaleci Volkan`a duacı oldu. Karşı karşıya kurtardığı top maçın kaderini belirledi. Webo, Sow, Kuyt 3`lüsü çok etkisizdi... Özellikle son haftalarda galibiyet, oynanan oyundan önemli ancak forvetlerin bu kadar formsuz olması da soru işareti oluşturuyor.

DIEGO`NUN YERİNE SELÇUK!

İsmail Kartal`ın Selçuk Şahin ısrarı ise Mersin`de de devam etti. Maç 0-0`ken 85`te Diego`yu çıkardı, Selçuk`u soktu. Maçın bitimine 5 dakika kala "Diego çıksa ne olur, çıkmasa ne olur?" diye sormak lazım...
Ya da bir başka deyişle bu değişiklikte Diego`nun yerine girmesi gereken (eğer illaki biri girecekse) Selçuk Şahin midir?

Kaynak : Fanatik


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER