Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Fenerbahçe sezon sonunda Van Persie´ye veda ediyor

Fenerbahçe yönetimi, Hollandalı futbolcusu Robin van Persie için menajer Kees Vos´a "Kulüp bulun, bonserviste kolaylık sağlarız" mesajını iletti.

Fenerbahçe sezon sonunda Van Persie´ye veda ediyor

Fenerbahçe´de Robin Van Persie dönemi kapandı? Yönetim, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. İlk etapta bahar temizliği yapılacak, transferler için kaynak bulunacak.

3 milyon euronun üzerinde maliyeti olanlarla yollar ayrılacak. Gidecekler listesinde Wiel, Emenike ve Kjaer gibi isimlerin bulunduğu biliniyor. Van Persie, listede kendi adının da olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Fenerbahçe´de istenmediğini öğrenmek, Hollandalı futbolcunun moralini alt üst ederken, Van Persie takımdan da elini ayağını iyice çekti.

ÇİN KULÜPLERİ DEVREDE

Yönetim, menajeri Kees Vos´u İstanbul´a çağırıp, "Kulüp bulun. Bonserviste kolaylık sağlarız" mesajını iletti. Robin Van Persie, bu bilgiyi alınca kendini saldı, antrenmanlarda düz koşu yaparken bile oldukça isteksiz bir görüntü sergiledi.

Advocaat da Van Persie´yi bu akşamki Konya maçında ilk 11´de oynatmama kararı aldı. Van Persie, sezon başında Çin´den çok cazip transfer teklifleri almıştı. Eski takımı Feyenoord´un yanı sıra Brezilya kulüpleri de Van Persie´yi istiyor.

AYKUT KOCAMAN´A DEV KAYNAK

Fenerbahçe, Robin Van Persie operasyonu ile yaklaşık 10 milyon euroluk bir maliyetten kurtulacak.

Hollandalı, yıllık 6 milyon euro garanti para alıyor. Manchester United´dan 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle alınmıştı. 5 milyon euro civarında bir rakama satılması bekleniyor.

Wiel, Emenike ve Kjaer´in satışlarıyla da 20-25 milyon euroluk bir kaynak planlayan yönetim, Aykut Kocaman´a transfer için 30 milyon euronun üstünde bütçe sunacak.

 

 

 

 

 

-Haber 10



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER