Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

FENERBAHÇE EN ÇOK ZORLANDIĞI DEPLASMANDA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig´in 21. haftasında konuk olacağı lider Medipol Başakşehir´i deplasmanda yenmekte oldukça zorlanıyor.

FENERBAHÇE EN ÇOK ZORLANDIĞI DEPLASMANDA

Ligde şampiyonluk yarışında kritik bir deplasmana çıkacak Fenerbahçe, rakibi karşısında dış sahada kötü bir performans sergiliyor.

Fenerbahçe, rakibiyle deplasmanda yaptığı 9 lig maçından sadece birini kazanabildi. Deplasmandaki 7 müsabakayı yitiren sarı-lacivertliler, birinde ise berabere kaldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı´nda 6, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı´nda ise 3 maça çıkan sarı-lacivertliler, rakip filelere 7 gol atarken kalesinde 16 gole engel olamadı.

Tek galibiyet 2010´da Kocaman´la

Fenerbahçe, rakibi karşısında Süper Lig´de tek deplasman galibiyetini 2010 yılında elde etti.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe, 27 Kasım 2010´da 1-0´lık skorla rakibi karşısında dış sahada tek galibiyetini aldı.

Bu karşılaşmadan sonra deplasmanda oynanan 5 müsabakada Fenerbahçe, 4 yenilgi ve 1 beraberlikle galibiyete hasret kaldı.

Yeni statta kazanamadı

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir´in yeni stadında oynadığı 4 resmi maçı da kazanamadı.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı bugüne dek iki takım Süper Lig´de 3, Ziraat Türkiye Kupası´nda ise 1 kez karşılaştı.

Ligdeki 3 maçın 2´si turuncu-lacivertlilerin galibiyetiyle biterken, bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası´nda yarı finalde bu statta oynanan karşılaşma ise 2-2 berabere bitti.

2 sezon şampiyonluğu bu statta kaybetti

Fenerbahçe, 2014-2015 sezonunun 33. haftasında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı´ndaki maçta rakibiyle 2-2 berabere kalınca Galatasaray, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

Sarı-lacivertliler, 2015-2016 sezonun 32. haftasında aynı statta rakibine bu kez 2-1 yenilince, Beşiktaş şampiyonluk yarışında çok büyük avantaj yakaladı ve lig sonunda mutlu sona ulaştı. 

Ligde 20. randevu

Fenerbahçe ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, Süper Lig´de yarın 20. kez karşılaşacak.

İki takım arasında geride kalan 19 maçta Fenerbahçe 9, Medipol Başakşehir 8 galibiyet aldı, 2 maç da berabere sonuçlandı.

Sarı-lacivertlilerin 26 golüne, turuncu-lacivertliler 24 golle yanıt verdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER