Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ey Halkım, Oyunuzu Bize Verin

İslami Analiz´den Yasin Kuruçay yazdı... Ey Halkım, Oyunuzu Bize Veriniz

Ey Halkım, Oyunuzu Bize Verin

Ey Halkım, oyunuzu bize verin. Çünkü:

En Atatürkçü parti biziz. Atatürk yaşasaydı kesin bize oy verirdi. Bu ülke Atatürk´ün izinde yarınlara yürüyecektir. Devrimlerin izindeyiz.

Ey Halkım. En dindar parti de biziz. Diğerleri dini kullanıyor. İslam tüm zamanların en güzel dinlerinden biridir. Huzur İslam´da. Tek yol İslam.

Sevgili halkım, biz gerçek milliyetçileriz. Necip Türk milleti dün olduğu gibi yarın da dünyaya nizam vermeye devam edecektir. Bağımsızlığımız ve istiklalimiz varlık nedenimizdir. Biz bu millet için ölürüz. Ne mutlu Türküm diyene.

Değerli Halkımız, biz aynı zamanda ümmet hayaliyle yaşıyoruz. Tüm inananların bizim gibi düşündüğü, bizim önderliğimizde buluştuğu bir dünyayı arzuluyoruz. Biz Osmanlı´nın, Fatih´in, Kanuni´nin, Abdulhamid´in torunlarıyız. Türk Kürt kardeştir, bizi bölen kalleştir.

Küresel ekonomiyi, küresel siyaseti, küresel kültürü, küresel eğitimi sonuna kadar savunuyoruz ve destekliyoruz. Globalleşen dünyanın bir parçasıyız. Ama aynı zamanda küresel emperyalist saldırılara da karşıyız. Bu ülkeyi küresel güçlere yem yapmayacağız. Tek yol direniş.

Ey Halkım, biz var ya!...

Aynı zamanda hem moderniz hem de gelenekseliz. Mesela bazı eskimiş kuralların yeniden yorumlanması gerektiğini düşünüyoruz. Ama bunu yaparken geleneklerimizi ve örfümüzü de yitirmemeliyiz. Çocuklarımız bir yandan Mc Donalds´a giderken, Kore müzikleri dinlerken bir yandan da camiye de gidebilmeli.

Sevgili halkımız. Biz inançlara saygılı laikliği benimsiyoruz. Din ve dünya işleri birbirinden ayrıdır. Bizler muasır medeniyetler seviyesine aklın ve bilimin öncülüğünde ulaşacağız. Biz çağdaş Müslümanlarız. İçkimizi de içeriz, namazımızı da kılarız.

İnsanların yaşam tarzı bizi ilgilendirmez. İnsanların yaşam tarzı neoliberal, kapitalist süper güçleri ve küresel efendileri ilgilendirir. Bize ne, herkes nasıl yaşarsa yaşasın. Herkese saygı duyuyoruz. Siz neyi savunuyorsanız ona yanlış demeyeceğiz. Hatta onu marka yapacağız.

Canım halkımız,

Biz hem İnönü´nün hem de Menderes´in takipçisiyiz. Deniz Gezmiş, Ozan Arif gibi büyük bir devrimcidir. Nazım Hikmet bizim için neyse Necip Fazıl da odur. Dede Efendi´yi de Aleyna Tilki´yi de aynı ölçüde severiz. Mete Han da bizden, Selahattin-i Eyyubi de bizdendir. Cuma namazlarındaki huşumuz ile Yasak Elma dizisindeki heyecanımız birbirini tamamlar. Diriliş dizisiyle coşar, Acun ile rahatlarız. Dedelerimiz hacı, çocuklarımız AVM´lerde. Yani herkesi kucaklıyoruz.

Ey Halkım, kadın, LGBT+ ve hayvan hakları önceliğimizdir.

Kadınlar özgürce, erkekler ne yapıyorsa onu yapabilmelidir. En çok ta istediği işte çalışabilmelidir. Kadınlar da kamyon şoförü, inşaat işçisi, ayakkabı boyacısı olabilmelidir. Hatta mutlaka olmalıdır. Kadınlara zorunlu askerliği getireceğiz ki erkeklerle eşit haklara sahip olsunlar. Bu zulmü bizbitireceğiz. Tüm hayvanlara kimlik vereceğiz. Hepsini vatandaş yapacağız. Hayvan da insan gibi canlıdır. İnsanların hayvanlardan üstün olduğunu söylemek türcülüktür. Her hayvan özeldir. Hepimiz hayvanız. LGBT+ insanlarımızın her alanda arzularını ve yönelimlerini özgürce yaşamalarını sağlayacağız. Özgürlük olmazsa olmazımızdır.

Kadın, hayvan ve LGBT+ hakları üzerinden aileye ve insana ontolojik ve epistemolojik bir saldırı olduğunu iddia etmek ütopyacılıktır. Bir ülke ütopyalarla yönetilemez. Ama tabii aile konusunu da çok önemsiyoruz. Aile toplumun yapı taşıdır. Aile mutluluğun kaynağıdır falan filan.

Biz, bizim gibi düşünmeyen ama ülkesini düşünen diğer partilerle kader birliği yatık. Bu şanlı bir birlikteliktir. Ama diğer partiler kendileri gibi düşünmeyenlerle birlik oluyorlar. Neden? Çünkü onlar hain ve uşaktır. Dün ne diyorlardı, bugün ne diyorlar? Bu düpedüz çelişkidir, ilkesizliktir.

Güzel Halkımız,

Bizim çok yüce amaçlarımız ve projelerimiz var. Ama bir de hayatın gerçekleri var. Bizi dün söylediklerimizle yargılamayın. Hayat bu, değişmeyen tek şey değişmenin kendisidir. Malum konjonktür.

Bakın yukarıda, en baştaki halkım kelimesi küçük harfle yazılmasına rağmen biz baş harfini büyük harfle yazdık. Neden? Çünkü sizi çok seviyoruz.

Sizi seviyoruz, bize oy verin. Söz mü?

En güzel dileklerimizle.

Hoşçakalın.

İyi günler.

Allah´a emanet olun.

Selamün Aleyküm.

Sincerely,

Öptüm, baaaayyy? smiley



Anahtar Kelimeler: Halkım Oyunuzu Bize Verin

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz