Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Evlerin hasar durumu e-Devlet'ten öğrenilebilecek

Murat Kurum, yaptığı açıklamada vatandaşların adres ve TC kimlik numaralarını girerek, e-Devlet üzerinden ya da hasartespit.csb.gov.tr adresinden evlerinin hasar durumlarını görebileceğini açıkladı.

Evlerin hasar durumu e-Devlet

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Antep'ten yaptığı açıklamada vatandaşların adres ve TC kimlik numaralarını girerek, e-devlet üzerinden ya da hasartespit.csb.gov.tr adresinden evlerinin hasar durumlarını görebileceğini söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, açıklamaları şu şekilde: "Gaziantep'te 2 bin 529 canımızı yitirdik. Yaralı 12 bin 468 kardeşimiz de şu an hastanelerde tedavi altındadır. Tedavileri devam ediyor. Yaralı kardeşlerimizi gerek bizler gerekse burada ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz aileleri ziyaret ediyoruz. Bizim milletimiz, nasıl tüm acılara ortak olduysa hepimizin ailesi, milletimize emanettir onlar. Her zaman kendilerinin yanında olacağız. Gaziantep'te yapılan arama-kurtarma faaliyetleri 1324 binada başlamıştı. Arama kurtarma faaliyetleri çerçevesinde şu an sadece 108 binada arama kurtarma faaliyeti yürütüyoruz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER