Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ESKİ HAVACI ALBAYLARA OPERASYON: 25 GÖZALTI

FETÖ´nün "Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanması" soruşturmasında, aralarında eski albayların da bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 12 ilde düzenlenen operasyonda şüphelilerden 15´i yakalandı.

ESKİ HAVACI ALBAYLARA OPERASYON: 25 GÖZALTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki FETÖ mensubu askerlere yönelik soruşturma kapsamında telefonlarına ByLock yükledikleri, deşifre olmamak için kontörlü ve ankesörlü telefonlar kullandıkları belirlenen 5´i albay, 5´i yarbay 13´ü binbaşı ve 2´si yüzbaşı olmak üzere 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

15´İ YAKALANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Ankara, İzmir, Denizli, İstanbul, Çanakkale, Osmaniye, Sakarya, Diyarbakır, Konya, Eskişehir, Balıkesir ve Kayseri´de eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda şüphelilerden 15´i gözaltına alındı.

FETÖ ile irtibatları tespit edilen ve haklarında idari işlem yürütülen şüphelilerden 11´inin pilot, 11´inin KHK ile ihraç, 2´sinin ise emekli edilen eski TSK personeli oldukları, 12´sinin de geçici olarak görevden uzaklaştırıldıkları öğrenildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER