Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erol Mütercimler: AKP´liler Binali Yıldırım´a kumpas kurdu

Erol Mütercimler AKP´nin içindeki bazı kişilerin hizipçilik yaparak Binali Yıldırım´a kumpas kurduğunu iddia etti.

Erol Mütercimler: AKP´liler Binali Yıldırım´a kumpas kurdu

Erol Mütercimler 31 Mart Yerel seçimlerini değerlendirdi. Mütercimler seçimlerde Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Binali Yıldırım´a AKP´li bazı yöneticilerin kumpas kurduğunu öne sürdü.

Geleceğe yönelik yaptığı komplo teorileriyle tanınan Ünlü stratejist Erol Mütercimler TV 5 yer alan ?Gizli Dosya´ programınında yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı´nın AKP adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım´a AKP´ nin içinden bazı kişilerin hizipçilik yaparak kumpas kurduğunu söyledi. 

BİNALİ YILDIRIM´A KUMPAS KURULDU

İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili ilk akşamki konuşmasından sonra sessizliğe bürünen Binali Yıldırım´a 31 Mart Yerel Seçimleri sonucuyla ilgili yanlış bilgiler verildiğini, Binali Yıldırım´ın daha sonraki süreçteki sessizliğini buna bağladığını söyleyen Mütercimler, AK Parti´nin içindeki iç çekişme sonucunda Yıldırım´a hizipçilik yapılarak kumpas kurulduğunu söyledi.

 

Hizipçilik nedir: Örgütlenmiş bir topluluğun içinde bütünlüğü bozacak biçimde yeni bir topluluk oluşturmaya denir

SEÇİMİN KAYBEDENİ AKP´DİR

31 Mart Yerel Seçimlerinin kaybedeni AKP´dir diyen Mütercimler ?Bizim siyasal yaşamımız göstermiştir ki İstanbul´u kaybeden daha sonra genel seçimleri kaybediyor´ dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER