Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan’ın başdanışmanı: Mehdi gelsin diye ortamı hazırlıyoruz!

1996 yılında irticai faaliyetlerden dolayı TSK’dan emekli edilen Adnan Tanrıverdi, şimdi Erdoğan'ın askeri başdanışmanlığını yapıyor. Tanrıverdi, son olarak 'İslam birliği için Mehdi hazretleri gelmeli. Onun gelmesi için ortamı hazırlıyoruz' sözleriyle

Erdoğan’ın başdanışmanı: Mehdi gelsin diye ortamı hazırlıyoruz!

SADAT kurucusu, Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği (ASSAM) Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanı askeri Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi, 3.’sünü gerçekleştirdikleri İslam Birliği Kongresi’nde konuştu.

Akit gazetesinin de medya sponsoru olduğu kongrede Akit muhabirine demeç veren Tanrıverdi, “İslam birliğinin” nasıl olacağını şu sözlerle ifade etti:

“İslam birliği Mehdi hazretleri geldiği zaman olacak. Mehdi hazretleri ne zaman gelecek Allah bilir. Bizim bir işimiz yok mu? Ortamı hazırlamamız gerekmez mi? İşde aslen bunu yapıyoruz.”

METİNER’DEN TEPKİ: OTURUP DİZİMİZİ DÖVELİM

Tanrıverdi’nin sözleri bir süre sonra sosyal medyaya yansıyınca tepki çekti. Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, şu sözlerle Tanrıverdi’yi eleştirdi:
“Cumhurbaşkanımızın askeri başdanışmanı sıfatını taşıyan biri böyle konuşuyorsa oturup dizimizi dövelim! Düşmanlarımızın arayıp da bulamadığı şeyi kendi ağzından sunuyor! Şimdi o birileri kalkıp bu laflar üzerinden Cumhurbaşkanımızı hedef tahtasına oturturlarsa ne diyeceğiz?”

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da Cumhurbaşkanı’nın askeri danışmanının dini referanslarda bulunmasını eleştirdi. Bazıları ise Mehdi inanışının İslam’da olmadığını belirterek Tanrıverdi’ye tepki gösterdi.

Kongrenin açılışına Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da katılmıştı.

Kaynak: ekrangazetesi.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER