Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

´Erdoğan´ın talebiyle Türkiye ile Esad yönetimi görüştü´

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın talebiyle Türkiye ile Suriye yönetimi arasında İran´da görüşmeler gerçekleştirildiği iddia edildi.

´Erdoğan´ın talebiyle Türkiye ile Esad yönetimi görüştü´

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Sputnik´e konuşan Perinçek, yakın zamanda Türkiye ile Suriye yönetimi arasında 6 görüşme yaşandığını ve bu görüşmelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talebi üzerine gerçekleştiğini söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, konuya ilişkin olarak, "Şimdi burada çok önemli ve dünyanın bilmediği bir haberi, Sputnik´ten bütün dünya kamuoyuna açıklamış olayım. Türkiye ile Suriye arasında Tahran´da 6 tane görüşme oldu. Bu görüşmeler, çok yakın bir zamanda gerçekleşti. Bunu biz Türkiye kaynaklarından öğrenmiş bulunuyoruz. Bu altı görüşme doğrudan doğruya Türkiye ile Suriye hükümetlerinin temsilcileri arasında oldu" diye konuştu.

?GÖRÜŞMELER İÇİN İNİSİYATİF TÜRK HÜKÜMETİNDEN GELDİ´

Görüşmelerin Türk hükümetinin talebiyle gerçekleştiğine işaret eden Perinçek "En önemli ayrıntı ise görüşmelerin, Tayyip Erdoğan yönetiminin talebi üzerine olması. İnisiyatif, Türkiye hükümetinden geliyor. Tahran´da Türkiye ve Suriye hükümeti temsilcileri belki de iki ülkenin istihbarat yöneticileri de olabilir, kimler olduğunu bilmiyoruz ancak bunu Türkiye kaynaklarından kesin olarak öğrenmiş bulunuyoruz. Hiç kimsenin de tekzip etme ihtimali yok. Çünkü görüşmeler oldu ve devam edecek. Askerler de işbirliği yapıyor, onu söyleyeyim. Suriye´deki harekatlarda Türk ordusuyla Suriye Devleti ordusu arasında belli haberleşmeler ve işbirlikleri var" ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER