Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN´DAN SALİH MÜSLİM AÇIKLAMASI: TEMENNİMİZ ÇEKYA İADE EDER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa İl Kongresi öncesinde yaptığı konuşmada terör örgütü PYD´nin eski eş başkanı Salih Müslim´in yakalanmasıyla ilgili "PYD´nin başı yakalandı. Temennimiz Çekya iade eder" dedi.

ERDOĞAN´DAN SALİH MÜSLİM AÇIKLAMASI: TEMENNİMİZ ÇEKYA İADE EDER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa İl Kongresi öncesinde vatandaşa seslendi. Salih Müslüm ile ilgili açıklama yaptı.

"PYD´nin başı yakalandı. Temennimiz Çekya iade eder. Hak tecelli eder" dedi.

Erdoğan´ın açıklamaları:

Siz bizi hiçbir zaman yolda yalnız koymadınız. 2002 kasımından bu yana hep beraber yürüdük. On binler şu anda burada. Önce çok anlamlı bir dönemde, sizlerle 6. olağan kongremizi yapıyoruz. Unutmayın, Afrin Harekatı´nın olduğu bir dönemde sizlerle bir aradayız. Bugün, öğlen civarı 2021 teröristi etkisiz hale getirdik. Ne dedik? Son terörist yok edilinceye kadar bu mücadelemiz devam edecektir. Anlaştık mı? Bu mücadeleyi sonuna kadar da sürdüreceğiz. Kararlıyız. Azimliyiz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak dedik. Şu anda şehitlerimiz bizi takip ediyor. Bizler de zaten onları ölüler olarak kabul etmiyoruz. Onlar sevgili Peygamberimiz ile komşu. Beraberler. Şu anda imansızlar karşımızda, inananlar üzerine gidiyor. Cuma günü askerimizin saf tutuşlarını gördünüz değil mi?

SALİH MÜSLİM´İN YAKALANMASI

PYD´nin başı yakalandı. Temennimiz odu ki Çekya bunu Türkiye´ye teslim eder.

"AFRİN YAVAŞ YAVAŞ DÜŞÜYOR"

Şu anda Afrin yavaş yavaş düşüyor. Şehitlerimiz için sizden birer Fatiha istiyorum. Diyoruz ki, Rabbimizin bize müjdesi var ya. Fetih yakındır. Öyleyse müjdele diyor. Şimdi de Afrin´de fethi bekliyoruz. Mücadele gece gündüz sürüyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER