Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan´dan Kılıçdaroğlu açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu´nun uğradığı saldırı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Erdoğan, "Şiddeti asla tasvip edemeyiz. Şiddetin ve terörün her türüne karşıyız. Kimsenin Türkiye´nin huzur iklimine zarar vermesine müs

Erdoğan´dan Kılıçdaroğlu açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na şehit cenazesindeki saldırı ile ilgili ilk açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Erdoğan açıklamasında "Ne yazık ki dün Çubuk´ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür" dedi.

İşte Erdoğan´ın yaptığı açıklama:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Dün dört şehidimizi toprağa verdik. Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Bu vatan onların bize bıraktığı kutsal bir emanettir.

Ne yazık ki dün Çubuk´ta bir şehidimizin cenaze töreninde istenmeyen bir olay meydana gelmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na yönelik protestolar şiddet eylemine dönüşmüştür. Olay tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Şiddeti asla tasvip edemeyiz. Şiddetin ve terörün her türüne karşıyız. Kimsenin Türkiye´nin huzur iklimine zarar vermesine müsaade etmeyiz" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER