Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN´DAN KENDİSİNE YÖNELİK SUİKAST PLANINA İLK YORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine yönelik suikast planı iddialarından haberdar olduğunu ve konu hakkında MİT´in kendisini bilgilendirdiğini söyledi.

ERDOĞAN´DAN KENDİSİNE YÖNELİK SUİKAST PLANINA İLK YORUM

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna hersek´te basın toplantısında konuştu.

 

Erdoğan´ın açıklamasından öne çıkanlar:

 

Üç yıl aradan sonra Bosna´da olmaktan mutluluk duyuyorum. İzzetbegoviç kardeşimle ikili ve heyetler arası görüşmelerimizi yaptık. Tüm alanlarda neler yapabiliriz, neler yapacağız bunları görüşme fırsatı bulduk. Tabi Türkiye Bosna Hersek´i barış ve idamesi için elinden gelen tüm desteği verecektir. Yaklaşan genele seçimlerin Bosna Hersek´in barış ve refahın devamı için hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasinin kuralları çerçevesinde şeffaf ve adil bir seçim olması gerekir.

 

Ulaşım, lojistik, enerji konularında yetklilerimizi bir araya getireceğiz. Ülkemiz bölgesel alt yapı projelerini güçlü bir şekilde destekliyor. Türk Yatırımcılara Bosna Hersek´te daha fazla iş yapma imkanının sunulmasını istiyoruz. İkili ticaret hacmini kısa vadede 1 milyar dolara çıkaracağız."

 

Bosna Hersek için NATO üyelik eylem planını bir an önce etkinleştirilmesi için çabamızı sürdüreceğiz. Bosna Hersek´in Avrupa Birliği sürecindeki taahhütlerini yerine getirmesini memnuniyetle karşılıyoruz.

 

FETÖ, toplumun her alanına kollarını dolamış bir ahtapot gibi varlığını sürdürmeye devam ediyor. Karışıklı çabalarla Bosna Hersek´te bu işi kısa sürede sonlandırılmasını bekliyoruz.

 

Bosna Devlet Başkanı Bakir İzzetbegoviç´in konuşmasından öne çıkanlar:

 

Temmuz veya Ağustos sonunda yeni bir resmi ziyaret yapılacak. Türkiye´nin verdiği kredi ailelere yeni bir umut oldu. Türkiye´den yeni bir kredi bekliyoruz. Özellikle bir kaç konuda şişe cam- ham madde konusunda itirazlar oldu. Ham madde sağlama konusunda bir destek vermemez gerekiyor. Bölgedeki iztihdamda birinciyiz.

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER