Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN´A DOLAR ÇAĞRISI: MUHARREM İNCE 4 MADDE SIRALADI

Ekonomide yaşanan gidişat sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a seslenen Muharrem İnce, "Bırakın şu dış güçler palavralarını. Erzincan ve Sivas mitinglerimdeki çağrımı özetliyorum. Lütfen bu çağrının gereklerini yerine getirin, bir kez dahi olsa do

ERDOĞAN´A DOLAR ÇAĞRISI: MUHARREM İNCE 4 MADDE SIRALADI

24 Haziran seçimlerinde CHP´nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, sosyal medya hesabı aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a seslendi.

Dolar ve Euro´da yaşanan artış sonrası açıklamalarda bulunan İnce, Erdoğan´a bir dizi önerilerde bulundu. İnce, Erdoğan´a hitaben; "Bu size son çağrımdır. Gecikmeden bunların hepsini yaparsanız, ülkemizi ve milletimizi ekonomik ve sosyal bir felaketten kurtarabilirsiniz" dedi.

Muharrem İnce´nin sosyal medya aracılığıyla yapmış olduğu açıklamalar şu şekilde:

"Sayın Cumhurbaşkanı, geldiğimiz bu noktada, milletimizin ekonomik ve sosyal felaketini engellemek için, artık tavsiye etmiyorum, istirham ediyorum.Bırakın şu dış güçler palavralarını. Erzincan ve Sivas mitinglerimdeki çağrımı özetliyorum. Lütfen bu çağrının gereklerini yerine getirin, bir kez dahi olsa doğruyu yapın ve güzel ülkemizin uçuruma yuvarlanmasını engelleyin:a. Damadınız başta olmak üzere, ekonomi danışmanlarınızı kovun.
b. Merkez Bankasına müdahale etmeyin. 
c. Kanal İstanbul gibi önceliği olmayan projeleri erteleyin. 
d. ?Kambiyo kontrolleri olmayacak ve finansal yatırımların güvenliği önceliğimizdir? açıklaması yapın.Bu size son çağrımdır. Gecikmeden bunların hepsini yaparsanız, ülkemizi ve milletimizi ekonomik ve sosyal bir felaketten kurtarabilirsiniz."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER