Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan kabineyi baştan aşağı değiştiriyor: Yeni isimler olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinede yer alan bakanların milletvekilliği için aday olacaklarını duyurmuştu. Erdoğan, bugün, kabinede yeni isimler olacağının mesajını verdi.

Erdoğan kabineyi baştan aşağı değiştiriyor: Yeni isimler olacak

2023 seçimlerine doğru geri sayım başladı.  Millet İttifakı  Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösterirken,  Cumhur İttifakı  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aday gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti'nin grup toplantısında dikkat çeken mesajlar verdi. 14 Mayıs seçimlerinde kazanırsa kabineyi değiştireceğini açıklayan Erdoğan, "Kabinede yeni isimler olacak" dedi.

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dahil olmak üzere Kabine'den 17 ismin milletvekili adayı olacağını duyurmuştu. Erdoğan, bugünkü konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Üç dönem kuralı nedeniyle aday listelerinde yeni isimler olacak. Bu bir bayrak yarışıdır. Bakanlarımız bugüne kadar kabinede verdikleri hizmetleri 14 Mayıs'tan sonra Meclis'te verecekler. Kabinede yeni isimler olacak.

Önceki gün Cumhurbaşkanı adayları belli oldu. YSK'nin açıklamasına göre benimle birlikte dört aday bulunuyor. Bu gelişmenin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin basireti ve ferasetine güveniyoruz. Milletimizin 14 Mayıs'ta ülkesi, kendisi ve geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Milletin iradesi yine galip gelecek, Türkiye 20 yıldır sürdürdüğü demokrasi yolculuğunu yine sürdürecek. Bu tekerlek tümsekte kalmayacak. 'Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse engel olamayacak."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER