Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan: Başörtüsüne teklifini referanduma götürebiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başörtüsüne anayasa değişikliği teklifi ile ilgili ''Gerekirse, ihtiyaç olursa dedik ki bu işi referanduma da götürebiliriz" ifadesini kullandı.

Erdoğan: Başörtüsüne teklifini referanduma götürebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'daki Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda düzenlenen Gençlik Buluşması'nda konuştu.

Konuşması esnasında başörtüsü teklifine Erdoğan, konunun sadece başörtüsü sorunu olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Başı örtülü veya başı açık, burada kızlarımıza yapılan bu zulüm hakikaten ifade edilemez. Çünkü tam manasıyla bir hak ve özgürlük mücadelesi. 'Eğitim öğretimde bir hak ve özgürlük mücadelesini anayasal teminat altına alalım ve bundan sonra bu iş paspas haline getirilmesin' dedik. Şimdi kendi içlerinde bu işin tartışması başladı. Bakalım nereye kadar bu konuda samimiler, bunu göreceğiz. Gerekirse, ihtiyaç olursa dedik ki bu işi referanduma da götürebiliriz. ”

Doğalgaz çalışmaları hakkında önemli açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sakarya'da 540 milyar metreküplük rezervi (doğal gaz) çıkarıyoruz. Raman'da da süreç ardı ardına geliyor. Bunlar bizi yurt dışına muhtaç olmaktan kurtaracak" diye konuştu.

 

Kaynak: milatgazetesi.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER