Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN YEMİN EDERKEN DAVUTOĞLU VE BABACAN´IN NEREDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yeni kabineyi açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Meclis´te yemin ettiği sırada gözler eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan´ı aradı. Törene katılmayan iki siyasetçinin Ermenek´te tarihi ve turistik yerlerde ge

ERDOĞAN YEMİN EDERKEN DAVUTOĞLU VE BABACAN´IN NEREDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan önceki gün Meclis´te yemin etmişti. O sırada henüz kabine belli olmamış ekonomi yönetimi için Ali Babacan ismi de henüz gündemden düşmemişti. Erdoğan´ın Meclis´te yemin ettiği sırada Ali Babacan´ın, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Karaman´ın Ermenek ilçesinde tarihi ve turistik yerlerde gezide olduğu ortaya çıktı. Davutoğlu ve Babacan´a eşleri de eşlik etmiş...

İSMİ GEÇİYORDU

AK Parti´nin ekonomi politikalarında uzun bir dönem söz sahibi olan eski başbakan yardımcısı Ali Babacan 24 Haziran´da milletvekilliği başvurusu yapmamış ancak son güne kadar ismi ekonomi yönetimi için geçmişti. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da 24 Haziran´daki seçimler için yeniden adaylık başvurusu yapmamıştı.

Ermenek´e eşleriyle birlikte giden Davutoğlu ve Babacan, tarihi ve turistik yerlere ziyaretlerde bulundu. Zeyve Pazarı ve tarihi Ulu Cami´yi ziyaret eden Davutoğlu ve Babacan´a yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi. Davutoğlu ve Babacan, Ermenek´ten Davutoğlu´nun memleketi olan Konya´nın Taşkent ilçesine geçerek geziyi sürdürdü.

24 Haziran´daki seçimlerle birlikte vekillik görevi sona eren Babacan, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülenmiş oldu.

1887405_3_1531212509LdTeA

Davutoğlu ve Babacan, Beştepe´deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlenen yeni döneme geçiş törenine de katılmadılar. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER