Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN, TÜRKİYE GENÇLİK ZİRVESİ´NDE KONUŞTU

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi´nde Türkiye Gençlik Zirvesi´nde konuştu.

ERDOĞAN, TÜRKİYE GENÇLİK ZİRVESİ´NDE KONUŞTU

03. 11. 2018 Cumartesi

Gençlerin gerisinde kalan değil onların önünü açan, onlara rota çizen bir anlayışla çalışmalar yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Politika kurullarından birisinin bünyesinde, gençlerle ilgili bir alt çalışma grubu oluşturulmasını gündemimize alabiliriz. Biz gençlerin hayal dünyasını yasaklarla çevrelemeyi değil alabildiğine genişletmeyi hedefliyoruz. Şu anda 81 vilayetimizin tamamında hamdolsun üniversitelerimiz var. Şimdi niteliği arttırmamız lazım, buna gayret etmemiz lazım. Hepimizin ortak sorumluluğu, gençlerimizin terör, şiddet, uyuşturucu ve nihilizm bataklığına düşmeyecekleri bir zemini hazırlamaktır."

"Rami Kışlası´nı Türkiye´nin en büyük kütüphanelerinden biri haline getiriyoruz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2002´de sadece 9 olan gençlik merkezi sayımızı 286´ya, 1575 olan spor tesisi sayımızı 3567´ye ulaştırdık." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Biz, ´gençlik geleceğimizdir´ demekle kalmadık, kalmıyoruz. Geleceğimizi sağlıklı bir zeminde inşa etmek, donanımlı gençler yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER