Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan, MHP´ye jest yapacağı illeri bugün açıklayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı´na katılacak ve MHP´ye jest yapacağı illeri açıklayacak.

Erdoğan, MHP´ye jest yapacağı illeri bugün açıklayacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün parti genel merkezinde gerçekleştirilecek olan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı´na katılacak. Erdoğan, burada MHP´ye jest yapacağı illeri açıklayacak.

İŞTE AÇIKLANACAK İLLER...

Anadolu Ajansı´nın geçtiği habere göre, AK Parti 14 il belediye başkanını düzenlenecek olan bu toplantıda duyuracak. Erdoğan´ın katılacağı toplantıda Aksaray, Ağrı, Bilecik, Erzincan, Edirne, Iğdır, Isparta, Kars, Kırşehir, Kütahya, Siirt, Tunceli, Van, Zonguldak belediye başkan adaylarını açıklayacak. Buna göre, AK Parti 74 ilin belediye başkan adayını açıklamış olacak.

MHP´YE YAPACAĞI JEST İLLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Güney Amerika ziyareti dönüşü sonrası liste mesaisi yapacağı ve 31 Mart´ta Ankara´dan aday gösterilen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile dün bir görüşme gerçekleştirdiği belirtilmişti.

 

AK Parti´nin 81 ilden 74 il belediye başkan adayını açıklamış olacak. MHP´nin İstanbul´da aday göstermeyeceği ve AK Parti´nin ilerleyen günlerde de İstanbul adayını açıklayacağı belirtilirken böylece sayı 75´e yükselmiş olacak ve ittifakta jest yapılacak iller de ortaya çıkmaya başladı. Bahçeli´nin memleketi Osmaniye´de aday çıkarmayacağı konuşulan AKP´nin geriye kalan 5 ilden hangilerinde aday göstermeyeceği merak konusu.

Erdoğan, yerel seçimler için ittifakı için "Karşılıklı jestler olabilir" ifadesini kullanmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER